1 стакан запареного маку 2 склянки цукру 2 яйця 1 стакан молока 100 кислого молока / або кефіру / 7 столових ложок розтопленного масла цедра 1 лимона,сік лимона 1 столова ложка амонію / або розпушувача 2 ч. ложки / не повна літрова банка борошна Тісто має бути, як густа сметана .... Візуально складається з 3 частин. Кожну частину окремо вилити в змащену маслом і посипану борошном, форму або деко Спекти 3 коржа. Т духовки 180С. Охолоджені коржі намазати будь-яким кремом. Я робила крем з лимоном.
Крем. цедра 1 лимона сік з цього лимона 300 гр молока 2 яйця добре розбити виделкою і змішати з молоком. 100 гр цукру 2ст. ложки. крохмалю 1 стол. ложка борошна Всі сипучі перемішати. Молоко з яйцями вливати в суху суміш і розмішувати до зникнення грудочок. Постійно помішуючи на маленькому вогні довести до кипіння. Зняти з вогню, охолодити. Додати цедру і сік лимона, добре перемішати.
150 гр масла збити з 100 гр цукрової пудрою, з'єднати з заварним кремом. Крем готовий.Я додала чуть жовтого барвника для гарного кольору
|