У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю, потім покласти також гриби і обсмажити. Долити окропу. Покласти лаврушки, посолити і зварити до готовності грибів. У мене печериці. Варяться швидко - хвилин 15. Потім покласти нарізану тонкими брусочками картоплю ,відварену завчасно квасолю. В окремій мисці приготувати тісто на кльоцки.З допомогою двох ложичок формуємо маленьку кульку і опускаємо у киплячий суп.Доварити до готовності. Це ще хвилин 10. Перед подачею на стіл можна покласти сметанку і кріп. Тісто на кльоцки 1 яйце 1ст л вершкового масла Мука 5 ложок Кефір або вода-130мл Сіль щіпка Тісто трохи густіше як на оладі.
|