яйця 3 шт. цукор 0.5 склянки соняшникова олія 4 ст. ложки кефір 0.5 склянки борошна 2 склянки соди 0.5 чайн. ложки розпушувач 0.5 чайн. ложки ванільний цукор 1 упаковка шоколад 100 гр цедра апельсина(у мене 2х)
Обожнюю випічку з цедрою апельсина!!!! Запах просто зводить з розуму! Такі аромати літають по кімнаті поки печеться цей неймовірно легкий кекс. Зараз у нас апельсинової-мандариновий сезон, скористаємося моментом.
Отже. Два види цукру розтерти з яйцями. Додати масло, кефір і соду з розпушувачем. Всипати борошно і замісити тісто. Воно схоже на оладєве тісто(чуть густіше) Натерти на крупній тертці шоколад, додати цедру. Випікати при 180-200 гр. хвилин 30-40. Приготуйте і Ви! Смачного!
|