Дом.сиру— 500 г Цукру — 3 ст. л. Крохмаль — 2 ст. л. 1 ч.л.розпушувача Яєць — 2 шт Сметани — 2 ст. л. 1 плитка чорного шоколаду Ваніліну желе порічки ягоди порічки Змішати сир, яйця, крохмаль,розпушувач,сметану, цукор і ванілін.Збити міксером. Масу розділити на дві і в одну додати растоплений шоколад і вимісити Змастити форму і посипати дно і борти панірувальними сухарями або манкою. Викласти білу масу у форму, розрівняти а потім темну . Випікати в духовці при 200 градусах 40 хвилин. На захололий пиріг посипати ягоди і залити заздалегідь приготовленим желе. Поставити в холодильник(на годину) застигати.
|