Печінка куряча 500 гр. Сир твердий 200 гр. Яйце варене 2 шт. цибуля 2 шт. 0.5 ст жирних вершків Морква 1 шт. Желатин 15 гр Майонез 2-3 ст.л. Кріп, зелена цибуля Сіль, перець Цибулю нарізати, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушкувати 10-15 хв Печінку промити, видалити плівку, нарізати великими шматками і додати до овочів на пательню. Обсмажити, додати вершки і протушкувати до готовності під кришкою. Сир і яйця натерти на терці, додати майонез, порезану зелену цибулю, кріп і вимісити до утворення однорідної маси. Розпустити желатин в 100 гр.кипяченой води. Печінку і овочі подрібнити блендером. Розчинений желатин розділити на двоє і ввести в сирну і печінкову маси. У форму, укладати шарами печінкову і сирну маси. Поставити в холодильник на ніч.
|