На корж:150г маргарини,0.5ст цукру,1 яйце,2 стак муки,1 пачка порошку до печива Сирна маса:800гр хорошого сиру,1 скл цукру.4 яйця,0.5 ст сметани,2 ст л муки,1 ст л розпушувача,2 ст л какао,1 пачка шоколадного пудингу,0.5 л вишень без косточок на помадку:1 плитка чорного шоколаду,2 ст л сметани
Маргарин посікти ножем з мукою і порошком,додати цукор,яйце і замісити тісто.Розкласти його по формі,зверху потерти трохи шоколаду і все поставити в холодильник. Готуємо сирну масу:сир вимішати з цукром,яйцями і сметаною до однорідної маси.Всипати муку з розпушувачем,какао,і пудинг.Це все добре розбити з допомогою міксера. У охолоджену форму з тістом, виливаємо сирну масу,а зверху розкладаємо вишні.Печемо при 180 г близько 1,10хв.Охолоджуємо в духовці.На охолоджений сирник поливаємо помадку(сметана вимішена з розтопленим шоколадом).Вживати бажано охолодженим
|