Складники на тісто:
125 г масла 250 г муки 80 г цукру 1 яйце 6 плоских ст ложок кави капучіно (порош) 1 ложка какао щіпка солі 1 ст ложка розпушувача
складники на сирну масу: 500 г сиру (змеленого) 3 яйця 100 г цукру 100 г масла 1 порошок пудингу ягідного Масло розтопити, всипати капучіно, вимісити.. Муку, какао і порошок розпушувач просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, остуджене масло з кавою, замісити тісто. Досить туге, але таке має бути. Розділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозильник на 2 години. М'яке масло розтерти з цукром. Розтираючи додавати жовтки і сир і всипати пудинг. Білки збити і піну, яка виникла, вимісити обережно з сирною масою.
Крім того: Ягоди помити і обсушити. Форму викласти папером (у мене тортівниця в діаметр 26 см). На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти ягоди, стерти другу частину тіста.Пекти близько 70 хвилин при температурі 180?C.
|