Потрібно:1кг помідорів,1 цибулина,3зубчика часнику,1 болгарський перець,1 морквину,250мл мясного бульону,4-5ст л оливкової олії,150гр рису,сіль,перець,зелень,спеціїї до смаку
Помідори залити кипятком і зняти з них шкірочку.Мякоть змолоти у блендарі.Цибулю дрібно нарізати піджарити.Часник порізати дрібно,перець соломкою,моркву на терку.Коли цибуля буде майже піджарена до неї добавити часник,перець і моркву. до протертих помідорів долити бульон,додати піджарені овочі,рис,посолити.поперчити і варити 30хв.за 1-2хв до готовності заправити спеціями і зеленю.До супа добре подати грінки з чорного хліба намазані часником.
Мої коментарії.Я варила суп без рису.А готовий суп весь пропустила через блендер і у мене вийшов суп-пюре.
|