На корж 200г пісочного печеня 50г масла 1 яйце Кокосова маса 400г дом.сиру 1 ст кокосової стружки 1 яйце 0.5 ст сметани 0.5ст цукру 2 ст л крохмалю 1 ч л розпушувача Цедра лимона,1 ст л соку лимона Ягідна маса 1.5 ст ягід чорниці,1 ст цукру 2 яйця,1 пачка пудингу,1 ст л крохмалю,50 гр масла Помадка 100гр жирної сметани,80гр молочного шоколаду Для коржа:все змолоти(вийде як тісто) і розложити на дно форми і у холодильник Кокосова маса:Сир збити з цукром ,сметаною і яйцем.Добавити стружку,крохмаль і розпушувач.Добре розмішати.В кінці всипати цедру лимона і сік лимона. Ягідна маса:чорниці змолоти у блендарі з цукром,добавити яйця,масло і добре все збити.До цієї маси додати пудинг з крохмалем і добре вимішати. На охолоджений корж виливаємо кокосову масу,вирівнюємо.Далі ягідну масу(вона рідка!) і печемо 50-60 хв при 160г.Дати повністю остинути і тоді залити помадкою. Помадка:сметану розігріти і всипати поломаний шоколад.Мішати до повного розтоплення шоколаду.Змастити торт і в холодильник.СМАЧНОГО!!!!
|