Для брауніза: 150 г гіркого шоколаду 200 г масла 4 яїца 1 ст.саxара 2 ст.ложки порошка розчинної кави 4 ст.ложки коняка 1 ст муки, 1 пакет розпушувача 200 гр горіхів, порізаних на великі шматочки Для сирного шару: 150 гр будь-який 30% сиру 30 г м'якого масла 1/4 ст цукру 1 яїцо 1 ст.лож. муки 50 гр натертого шоколаду(будь-якого) жменя нарізаної кураги
Нагріти духовку до 180 гр Розтопити шоколад з маслом(робила в мікро) Збити яйця з цукром, поки суміш не буде світлою,добавити шоколадну суміш і збивати еше 1 хв. Потім додати каву, коняк,чуть солі, муку, разрихл. і горіхи.Все добре перемішати.Вилити у форму. Трохи збити тертий сир з маслом, додати цукор, яйце,муку і шоколад і курагу. Вилити зверху на шоколадну масу і акуратно розподілити. пекти 45 мин. Верх я прикрасила растопленим шоколадом, горіхами і маленькими зефірчиками
|