Оформлення мастикою,а рецепт я взяла у Natalyadiva зі сайту Дрімфуд.Дякую їй велике!!!
Тісто:
100 г муки
50 г крохмалю
3 яйця
120 г цукру
2 ст.л. какао
2 ч.л. розрихлювача
Крем:
250 г йогурту
500 мл вершків 33%
70 г цукру
25 г желатину
1 банка консервованих персиків (850 г)
Готуємо тісто:
Яйця збити з цукром. Муку, крохмаль, какао і розрихлювач змішати і додати до яєць. Ще раз збити. Тісто виходить тягуче. Викласти в роз"ємну змащену формму і пекти при темп. 170С близько 25-30 хв.
Вистиглий корж розрізати пополам.
З персиків злити сироп і пропитати коржі.
Готуємо крем:
Желатин замочити в 100 мл сиропу від персиків.
Вершки збити з цукром, додати йогурт і розігрітий желатин, все добре збити.
Збираємо торт: На персики решту крему і накриваємо другим коржем. Кладемо в холодильник для застигання.
В роз"ємну форму кладемо один корж, зверху крем. На крем викладаємо персики.
Наталя взяла рецепт зі сайту forum say 7.