Для тіста: 225 гр муки, 1 ч.л. розрихлювача, 100 гр цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 1 яйце, 75 гр вершкового масла Для начинки: 1 банка ананасів(або груш),4 яйца, 500 гр дом.сиру, 250 гр цукру, 1 пакетик ванільного пудинга(у мене шоколадний), 100 мл олії,1 стакан молока. Перемішати всі продукти для тіста. Тісто получаєтся еластичне. Викласти його на змащену форму і виліпити руками основу для торта з бортиками. Потім проткнути тісто виделкою в декількох місцях і поставити форму в холодильник, на півгодини. Поки тісто холоне, приготовити начинку. Духовку нагріти до 180С. Білки відділити від жовтків. Розтерти сир з половиною (140 гр) цукру, ванільним цукром,пудингом и жовтками. Потім влити олію і молоко. Коли тісто охолоне, розложити ананаси по всій площі форми, зверху виложити сирну масу. І випікати торт близько 50 хв. За цей час збити білки з цукром і викласти отриману масу на торт за 15 хв до готовності. Готовий торт залишити на всю ніч вистигати в закритій духовці. При зберіганні всіх інструкцій вранці на торті зявляться капельки - "сльози ангела"
|