Оформлення мастикою,а рецепт я взяла у Natalyadiva зі сайту Дрімфуд.Дякую їй велике!!!
Тісто: 100 г муки 50 г крохмалю 3 яйця 120 г цукру 2 ст.л. какао 2 ч.л. розрихлювача
Крем: 250 г йогурту 500 мл вершків 33% 70 г цукру 25 г желатину
1 банка консервованих персиків (850 г)
Готуємо тісто: Яйця збити з цукром. Муку, крохмаль, какао і розрихлювач змішати і додати до яєць. Ще раз збити. Тісто виходить тягуче. Викласти в роз"ємну змащену формму і пекти при темп. 170С близько 25-30 хв. Вистиглий корж розрізати пополам.
З персиків злити сироп і пропитати коржі. Готуємо крем: Желатин замочити в 100 мл сиропу від персиків. Вершки збити з цукром, додати йогурт і розігрітий желатин, все добре збити. Збираємо торт: На персики решту крему і накриваємо другим коржем. Кладемо в холодильник для застигання.
В роз"ємну форму кладемо один корж, зверху крем. На крем викладаємо персики.
Наталя взяла рецепт зі сайту forum say 7.
|