1-2 головки капусти, 1 кг курячого філе, 600гр свіжих печериць, 1головка цибулі, 100гр майонезу, 300гр домашньої сметани, 100 г вершкового масла, сіль, перець, зелень ·Спочатку обварити кілька хв. капусту в підсоленому окропі.Поки листя охолоджуються, готуємо начинку. ·Гриби очистити, нарізати і спасерувати разом з подрібленою цибулею.Поперчити, посолити до смаку і перемішати. ·Далі куряче філе ріжимо на невеликі повздовжні шматки, відбиваємо і змащуємо майонезом. ·На листя капусти кладемо відбите філе а далі начинку з грибів.Загорнути голубчик.На листик-відбите філе, а на філе-начинку, на начинку-шматочок вершкового масла. ·Голубці залити сметанним соусом і запекти в духовці 1 год.При подачі до столу посипати рубаною зеленню.
|