Треба: 5-6картоплин Пів стакана вареної гречки 350гр фаршу(мішаний) 2жовтки 1 яйце до фаршу На кінчик ножа мускатний горіх 3-4 зубчика часнику Борошно Олія Сіль Картоплю відварити і ще гарячу розім'яти в пюре. Перемішати з жовтками і гречкою. Приправити. Петрушку посікти. М'ясний фарш, яйце і сухарі і перемішати. Приправити сіллю, перцем та мускатним горіхом та вичавленим часником. Фарш викласти на прозору плівку. Зверху покласти картопляну масу, закочуючи плівку з поздовжньої сторони, згорнути рулет і охолоджувати в холодильнику мінімум 1 ч.(я поклала в морозилку на 30хв) Рулет нарізати тонкими скибочками, зробити котлети, кожну обваляти в борошні(я використовую кукурудзяне) і обсмажити в олії.
|