4 стакана муки
1.5 стакана води
2 столові ложки водки та 1 курине яйце;
2 стол. ложки олії
0.5 чайної ложки солі.
500 г мяса
250г цибулі
0.5 стакана води;
сіль, перець, спеції по вкусу
Мясо з цибулею перемолоти,посолить,поперчити,добавити воду.Фарш має бути рідким
Вскипятити воду з одією,посолити
Заварити в ній 1/2 стакана муки, добре размішати комочки та хай охолоне
Добавити яйце та водку, перемішати Потроху добавляти остальну муку, вымісити тісто. Тісто не має липнути до рук, Якщо липне,то трохи добавити муки.Дати постояти не менше години.Потім тісто поділити на кульки та кожну кульку тонко розкатати в плесканчик..Одну половинку намазати фаршем та накрити другою половинкою.Жарити в олії
Смачного