для тіста 100гр вершкового масла 1 стак борошна 1ч л гашеної соди 3 ст л какао 2 яйця 2\3 ст цукру ваніль для суфле 0.5л вершків 1пакет желатину 2\3ст цукру 100гр шоколаду 150мл сильної кави шоколад для декору 1 великий банан Розмякшене масло розтерти з цукром.Додати поступово яйця.Муку вимішати з какао та содою та ванілю.Додати до суміші і замісити тісто. Викласти у застелену форму і пекти при 180гр близько 35хв.Корж охолодити і розрізати на двоє. Приготувати форму,застелити поліетиленом іпомістити корж. Желатин залити кавою і поступово нагрівати до розчинення але не кипятити. вершки збити з цукром.Акуратно вилити розчинений желатин і розтоплений на водяній бані шоколад. Розмішати і вилити у підготовлену форму з одним коржем. Поверх суфле положити кусочки банана Накрити іншим коржем і поставити охолоджуватися на кілька годин у холодильник. Готовий торт полити розтопленим шоколадом. мої коментарії.Раджу коржі попередньо трохи пропитати.Я використала для цього лікер "Амаретто"
|