В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Грудень » 19

Шоко-торт з бананом

для тіста

100гр вершкового масла
1 стак борошна
1ч л гашеної соди
3 ст л какао
2 яйця
2\3 ст цукру
ваніль

для суфле
0.5л вершків
1пакет желатину
2\3ст цукру
100гр шоколаду
150мл сильної кави
шоколад для декору
1 великий банан

Розмякшене масло розтерти з цукром.Додати поступово яйця.Муку вимішати з какао та содою та ванілю.Додати до суміші і замісити тісто.
Викласти у застелену форму і пекти при 180гр близько 35хв.Корж охолодити і розрізати на двоє.
Приготувати форму,застелити поліетиленом іпомістити корж.
Желатин залити кавою і поступово нагрівати до розчинення але не кипятити.
вершки збити з цукром.Акуратно вилити розчинений желатин і розтоплений на водяній бані шоколад.
Розмішати і вилити у підготовлену форму з одним коржем.
Поверх суфле положити кусочки банана
Накрити іншим коржем і поставити охолоджуватися на кілька годин у холодильник.
Готовий торт полити розтопленим шоколадом.

мої коментарії.Раджу коржі попередньо трохи пропитати.Я використала для цього лікер "Амаретто"

Детальніше  Неділя | 15:28 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 08/10/2024, 02:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024