100гр вершкового масла
1 стак борошна
1ч л гашеної соди
3 ст л какао
2 яйця
2\3 ст цукру
ваніль
для суфле
0.5л вершків
1пакет желатину
2\3ст цукру
100гр шоколаду
150мл сильної кави
шоколад для декору
1 великий банан
Розмякшене масло розтерти з цукром.Додати поступово яйця.Муку вимішати з какао та содою та ванілю.Додати до суміші і замісити тісто.
Викласти у застелену форму і пекти при 180гр близько 35хв.Корж охолодити і розрізати на двоє.
Приготувати форму,застелити поліетиленом іпомістити корж.
Желатин залити кавою і поступово нагрівати до розчинення але не кипятити.
вершки збити з цукром.Акуратно вилити розчинений желатин і розтоплений на водяній бані шоколад.
Розмішати і вилити у підготовлену форму з одним коржем.
Поверх суфле положити кусочки банана
Накрити іншим коржем і поставити охолоджуватися на кілька годин у холодильник.
Готовий торт полити розтопленим шоколадом.
мої коментарії.Раджу коржі попередньо трохи пропитати.Я використала для цього лікер "Амаретто"