На корж:
300гр пісочного печива
50гр масла
1 жовток
Сирна маса:
700гр домашнього сиру
4яйця
1ст цукру
100гр розтопленого масла
1пакет карамельного пудингу
0.5стак пюре печеного гарбуза
2ст л крохмалю
1ч л порошку до випічки
Цедра 1 апельсина
Шоколадні кульки для оздоблення
Печиво розбити у комбайні,додати розм’якшене масло та жовток
і вимішати.Готове «тісто» рокласти руками по дні розємної форми.
Сир пропустити через м’ясорубку.Додати цукор та жовтки і
добре збити.Поступопо додати пюре гарбуза та масло і далі збивати.Всипати у сирну масу
пудинг,крохмаль,порошок та цедру і добре все вимішати.
Білки збити в окремій посудині і акуратно додати до сирної
маси.
Викладаємо сирну масу на тісто з печива.Печемо при 200гр
близько 50хв.На щойно спечений сирник посипаємо шоколадні кульки і залишаємо
сирник охолоджуватися.Нарізати треба як посністю буде холодним.Смачного!