В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 20 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
оксанкаДата: П`ятниця, 06/12/2013, 20:43 | Сообщение # 286
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, сууууууупер!!!!а  фотка  просто  бомбезна!!!! zdivuvannja da-38

 
IraДата: П`ятниця, 06/12/2013, 21:33 | Сообщение # 287
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Talochka, як завжди шикарно подано!!!!!!!!! Одним фото мож наїстися!!!!

 
TalochkaДата: Субота, 07/12/2013, 01:21 | Сообщение # 288
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, про тебе першу подумала, коли писала цей рецепт.  podmigivaniya-118 Бо знаю про твою любов до несолодких пирогів.  privetstvie-197
А знаходжу в основному все там же - в інтернеті. Іноді беру рецепт, іноді просто ідею, іноді об'єдную з кількох рецептів.  
оксанка, Ira, дякую вам, любі! 


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/12/2013, 17:45 | Сообщение # 289
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Чебуреки
Борошно ( стак. = 250мл ) - 4 стакана
Вода - 320 мл
Горілка ( обов'язково ) - 1 ст. л .
Яйце - 1 шт
Олія (для тіста + для смаження) - 2 ст. л .
Сіль - 0.5 ч. л .
М'ясо ( для начинки ) - 700 г
Цибуля ріпчаста ( для начинки ) - 2 шт
Кефір ( стак. = 250мл , для начинки ) - 1 скл.
Сіль ( для начинки )
Перець чорний (мелений , для начинки + суміш перців )
Закип'ятити воду з маслом і сіллю. заварити в ній 1 / 2 склянки борошна , намагаючись розмішати грудки. Дати охолонути.
Додати яйце і горілку , поступово додаючи борошно, що залишилося , вимісити тісто, яке не липне до рук. Залишити постояти на 1 годину. За цей час один раз тісто перемісити .
В цей час приготувати фарш - ріпчасту цибуля очистити і пропустити через м'ясорубку. Додати до нього сіль і мелений перець , добре перемішати , як би розтираючи .
М'ясо пропустити через м'ясорубку , змішати з цибулевою кашкою , досолити і доперчити по-смаку . Перемішуючи фарш , поступово додати в нього кефір. Добре вимісити .
Зробити чебуреки (процес ви напевно знаєте)
Смажити чебуреки у фритюрниці або в каструлі. Чебуреки смажаться з 2 -х сторін до золотистого кольору. Головне - щоб під кришкою і на невеликому вогні.
Виймаючи чебуреки , складати їх на паперові серветки , щоб вони ввібрали зайвий жир.
Чебуреки за цим рецептом виходять хрусткими з дуже смачною начинкою і з бульйончик всередині!


 
КсюшаДата: Понеділок, 16/12/2013, 17:48 | Сообщение # 290
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую ,за рецептик,спробую таке приготувати на днях.Дуже цікавий рецептик obyatiya-87

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Понеділок, 16/12/2013, 17:55 | Сообщение # 291
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зоряна9810, і я дякую,обов’язково спробую:podmigivaniya-118:

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 03/02/2014, 22:45 | Сообщение # 292
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Хачапурі  (дуже смачні)

Борошно пшеничне 3 склянки
Кефір 1 стакан
Яйце куряче 2 штуки
Сіль 1 чайна ложка
Цукор 1 чайна ложка
Сода ½ чайної ложки
Масло рослинне 1 столова ложка
Сир 400 г
Масло вершкове 50 г

1. У кефір додаємо одне яйце , цукор , сіль і рослинне масло , гарненько перемішуємо.
2 склянки борошна просіваємо (один стакан муки залишаємо для підсипки ), додаємо соду , перемішуємо і з'єднуємо з кефірною масою. Замішуємо м'яке тісто , підсипаючи потроху борошна , поки не вийде м'яке тісто, здатне тримати форму , тісто буде трохи липнути до рук. Головне - не перестаратися з борошном , інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накриваємо серветкою і даємо йому постояти.
2 . Сир натираємо на крупній тертці , додаємо одне яйце і перемішуємо. Начинка готова.
3 . З тіста формуємо ковбаску і нарізуємо її на 9 частин. З кожної частини тесту формуємо коржик. У центр викладаємо сирну начинку. Потім , підтягуючи кінці коржі , збираємо їх в центрі і зліплюють . Отриманий мішечок перевертаємо і трохи розгортаємо , потім ще раз перегорнемо і розкачати , але не сильно.
4 . Випікаємо хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без масла до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою. Готові хачапурі відразу ж рясно змащуємо вершковим маслом.

Тісто вийшло дуже смачним. тож думаю з начинкою можна імпровізувати.


 
TalochkaДата: П`ятниця, 30/05/2014, 11:06 | Сообщение # 293
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Скони з гарбуза, кукурудзяного борошна з чорносливом і сиром





"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: Вівторок, 05/08/2014, 18:00 | Сообщение # 294
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Бьорек







"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 05/08/2014, 18:04
 
оксанкаДата: Вівторок, 05/08/2014, 22:25 | Сообщение # 295
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата Talochka ()
Бьорек
то  но  з  тих  назв  для  мене  не  відомих   можна  ну  випасти,в  доброму  значенні  слова smehs-260 .Наталочко,дякую  за чуууууууууууудові рецепти!


 
Olena87Дата: Середа, 06/08/2014, 08:38 | Сообщение # 296
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Talochka, мммммммм як же це все апетитно виглядає....аж слюны течуть!!!!
 
TalochkaДата: Середа, 06/08/2014, 10:35 | Сообщение # 297
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка, ти, як завжди, мене веселиш своїми коментарями! obyatiya-87
Olena87, дякую, Оленко!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: П`ятниця, 15/08/2014, 16:18 | Сообщение # 298
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Піцца з ревеневим соусом, карамелізованою цибулею і блакитним сиром



Рецепт


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: Четвер, 04/09/2014, 18:32 | Сообщение # 299
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Тарт з фетою та цуккіні


Рецепт


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ira11084351Дата: П`ятниця, 28/11/2014, 14:09 | Сообщение # 300
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Піца  рецепт тут
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024