Несолодка випічка
| | |
оксанка | Дата: П`ятниця, 06/12/2013, 20:43 | Сообщение # 286 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Talochka, сууууууупер!!!!а фотка просто бомбезна!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 06/12/2013, 21:33 | Сообщение # 287 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, як завжди шикарно подано!!!!!!!!! Одним фото мож наїстися!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 07/12/2013, 01:21 | Сообщение # 288 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, про тебе першу подумала, коли писала цей рецепт. Бо знаю про твою любов до несолодких пирогів. А знаходжу в основному все там же - в інтернеті. Іноді беру рецепт, іноді просто ідею, іноді об'єдную з кількох рецептів. оксанка, Ira, дякую вам, любі!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 16/12/2013, 17:45 | Сообщение # 289 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Чебуреки Борошно ( стак. = 250мл ) - 4 стакана Вода - 320 мл Горілка ( обов'язково ) - 1 ст. л . Яйце - 1 шт Олія (для тіста + для смаження) - 2 ст. л . Сіль - 0.5 ч. л . М'ясо ( для начинки ) - 700 г Цибуля ріпчаста ( для начинки ) - 2 шт Кефір ( стак. = 250мл , для начинки ) - 1 скл. Сіль ( для начинки ) Перець чорний (мелений , для начинки + суміш перців ) Закип'ятити воду з маслом і сіллю. заварити в ній 1 / 2 склянки борошна , намагаючись розмішати грудки. Дати охолонути. Додати яйце і горілку , поступово додаючи борошно, що залишилося , вимісити тісто, яке не липне до рук. Залишити постояти на 1 годину. За цей час один раз тісто перемісити . В цей час приготувати фарш - ріпчасту цибуля очистити і пропустити через м'ясорубку. Додати до нього сіль і мелений перець , добре перемішати , як би розтираючи . М'ясо пропустити через м'ясорубку , змішати з цибулевою кашкою , досолити і доперчити по-смаку . Перемішуючи фарш , поступово додати в нього кефір. Добре вимісити . Зробити чебуреки (процес ви напевно знаєте) Смажити чебуреки у фритюрниці або в каструлі. Чебуреки смажаться з 2 -х сторін до золотистого кольору. Головне - щоб під кришкою і на невеликому вогні. Виймаючи чебуреки , складати їх на паперові серветки , щоб вони ввібрали зайвий жир. Чебуреки за цим рецептом виходять хрусткими з дуже смачною начинкою і з бульйончик всередині!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 16/12/2013, 17:48 | Сообщение # 290 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, дякую ,за рецептик,спробую таке приготувати на днях.Дуже цікавий рецептик
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 16/12/2013, 17:55 | Сообщение # 291 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Зоряна9810, і я дякую,обов’язково спробую:podmigivaniya-118:
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 03/02/2014, 22:45 | Сообщение # 292 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Хачапурі (дуже смачні)
Борошно пшеничне 3 склянки Кефір 1 стакан Яйце куряче 2 штуки Сіль 1 чайна ложка Цукор 1 чайна ложка Сода ½ чайної ложки Масло рослинне 1 столова ложка Сир 400 г Масло вершкове 50 г
1. У кефір додаємо одне яйце , цукор , сіль і рослинне масло , гарненько перемішуємо. 2 склянки борошна просіваємо (один стакан муки залишаємо для підсипки ), додаємо соду , перемішуємо і з'єднуємо з кефірною масою. Замішуємо м'яке тісто , підсипаючи потроху борошна , поки не вийде м'яке тісто, здатне тримати форму , тісто буде трохи липнути до рук. Головне - не перестаратися з борошном , інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накриваємо серветкою і даємо йому постояти. 2 . Сир натираємо на крупній тертці , додаємо одне яйце і перемішуємо. Начинка готова. 3 . З тіста формуємо ковбаску і нарізуємо її на 9 частин. З кожної частини тесту формуємо коржик. У центр викладаємо сирну начинку. Потім , підтягуючи кінці коржі , збираємо їх в центрі і зліплюють . Отриманий мішечок перевертаємо і трохи розгортаємо , потім ще раз перегорнемо і розкачати , але не сильно. 4 . Випікаємо хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без масла до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою. Готові хачапурі відразу ж рясно змащуємо вершковим маслом.
Тісто вийшло дуже смачним. тож думаю з начинкою можна імпровізувати.
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 30/05/2014, 11:06 | Сообщение # 293 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Скони з гарбуза, кукурудзяного борошна з чорносливом і сиром
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 05/08/2014, 18:00 | Сообщение # 294 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Бьорек
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 05/08/2014, 18:04 |
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 05/08/2014, 22:25 | Сообщение # 295 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Talochka ( ) Бьорек то но з тих назв для мене не відомих можна ну випасти,в доброму значенні слова .Наталочко,дякую за чуууууууууууудові рецепти!
|
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 06/08/2014, 08:38 | Сообщение # 296 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Talochka, мммммммм як же це все апетитно виглядає....аж слюны течуть!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 06/08/2014, 10:35 | Сообщение # 297 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| оксанка, ти, як завжди, мене веселиш своїми коментарями! Olena87, дякую, Оленко!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 15/08/2014, 16:18 | Сообщение # 298 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Піцца з ревеневим соусом, карамелізованою цибулею і блакитним сиром
Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 04/09/2014, 18:32 | Сообщение # 299 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Тарт з фетою та цуккіні
Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ira11084351 | Дата: П`ятниця, 28/11/2014, 14:09 | Сообщение # 300 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Піца рецепт тут
|
|
| |
|