Працюємо з мастикою та кремом
|
|
Pavluk | Дата: Четвер, 24/02/2011, 22:47 | Сообщение # 481 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Наталонька, на 125 гр шоколаду додати 2 ст. л. меду. Шоколад розтопити на бані, додати мед добре розмішати. Вилити суміш в кульок винести на холод, щоб остигла. Тоді брати кусочки розминати в руках, а далі працювати, як зі звичайною мастикою. Мені вона дуже подобається, особливо коли треба гарний коричневий колір
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 24/02/2011, 23:07 | Сообщение # 482 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) на 125 гр шоколаду додати 2 ст. л. меду. а я брала на 100 грам (плитку) чорного шоколаду 2 ст. л. штучного меду
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 24/02/2011, 23:11 | Сообщение # 483 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| я знаю що це не сюди, але все таки може хтось підкаже який крем краще зробити для прикрашання тортиків зверху: білковий, масляний чи може ще якийсь????
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 24/02/2011, 23:47 | Сообщение # 484 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ну штучного меду не даю нікуда, бо маю натуральний свій))) Може на 100гр то трохи забагато??? Мені здається шо з масляного крему прикраси стійкіші. А ще на сайті Хлебопечка, читала про заварний білковий. Сама пробувала його робити, але він мені не вдався, сироп переварила Але то напевно неважливо який крем, головне щоб вдавався добре
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 24/02/2011, 23:51 | Сообщение # 485 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна, Тяня - Дякую Але знову я з питанячком. А мед натуральний чи штучний треба додавати до медово- шоколадної суміші?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 09:40 | Сообщение # 486 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) А мед натуральний чи штучний треба додавати до медово- шоколадної суміші? Натуральний бо штучний то палений цукор Наталю,а коли ти нам себе покажеш???Так цікаво знати з ким спілкуєшся і кому на питання відповідаєш?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 12:15 | Сообщение # 487 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Хто не боїться швидкості і хоче покататися?Вибирайте,покатаю на любій! Так зараз виглядає мій холодильник.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 12:27 | Сообщение # 488 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я вибираю оту з ліва,а у тебе є ще один холодильник,що там ховаєш???
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 12:35 | Сообщение # 489 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) тебе є ще один холодильник,що там ховаєш??? Лесю,у другому не краще,а лише робочий процес...
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 16:13 | Сообщение # 490 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (ir71) Так цікаво знати з ким спілкуєшся і кому на питання відповідаєш? Я обома руками ЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ну змінюйте аватари на фотки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 18:46 | Сообщение # 491 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Стосовно фото, для мене це така важка процедура. Боюся не влісти в обєктив. І трохи інтриги не завадить. Підігрію інтерес - потримаю паузу як у кіно. (Не знаю чи довго витримаю)
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 20:04 | Сообщение # 492 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Боюся не влісти в обєктив. А ти боком і влізеш
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 20:11 | Сообщение # 493 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ірино, мені напевно, і ця порада не допоможе.
|
|
| |
ксенія | Дата: Неділя, 27/02/2011, 01:03 | Сообщение # 494 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Тортик в середині шоколадні коржі , крем на основі білого шоколаду і вишня.
Сообщение отредактировал ксенія - Неділя, 27/02/2011, 01:07 |
|
| |
ксенія | Дата: Неділя, 27/02/2011, 01:08 | Сообщение # 495 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
|
|
|
| |