В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 33 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
PavlukДата: Четвер, 24/02/2011, 22:47 | Сообщение # 481
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Наталонька, на 125 гр шоколаду додати 2 ст. л. меду.
Шоколад розтопити на бані, додати мед добре розмішати. Вилити суміш в кульок винести на холод, щоб остигла. Тоді брати кусочки розминати в руках, а далі працювати, як зі звичайною мастикою.
Мені вона дуже подобається, особливо коли треба гарний коричневий колір smile


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/02/2011, 23:07 | Сообщение # 482
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
на 125 гр шоколаду додати 2 ст. л. меду.
а я брала на 100 грам (плитку) чорного шоколаду 2 ст. л. штучного меду


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/02/2011, 23:11 | Сообщение # 483
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
я знаю що це не сюди, але все таки може хтось підкаже який крем краще зробити для прикрашання тортиків зверху: білковий, масляний чи може ще якийсь????

 
PavlukДата: Четвер, 24/02/2011, 23:47 | Сообщение # 484
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ну штучного меду не даю нікуда, бо маю натуральний свій))) Може на 100гр то трохи забагато???
Мені здається шо з масляного крему прикраси стійкіші. А ще на сайті Хлебопечка, читала про заварний білковий. Сама пробувала його робити, але він мені не вдався, сироп переварила sad Але то напевно неважливо який крем, головне щоб вдавався добре smile


 
НаталонькаДата: Четвер, 24/02/2011, 23:51 | Сообщение # 485
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна, Тяня - Дякую
Але знову я з питанячком. А мед натуральний чи штучний треба додавати до медово- шоколадної суміші?
 
ir71Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 09:40 | Сообщение # 486
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
А мед натуральний чи штучний треба додавати до медово- шоколадної суміші?

Натуральний бо штучний то палений цукор

Наталю,а коли ти нам себе покажеш???Так цікаво знати з ким спілкуєшся і кому на питання відповідаєш?


 
ir71Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 12:15 | Сообщение # 487
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Хто не боїться швидкості і хоче покататися?Вибирайте,покатаю на любій!

Так зараз виглядає мій холодильник.



 
ЛесяДата: П`ятниця, 25/02/2011, 12:27 | Сообщение # 488
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я вибираю оту з ліва,а у тебе є ще один холодильник,що там ховаєш???

 
ir71Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 12:35 | Сообщение # 489
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
тебе є ще один холодильник,що там ховаєш???

Лесю,у другому не краще,а лише робочий процес...



 
оксанкаДата: П`ятниця, 25/02/2011, 16:13 | Сообщение # 490
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
Так цікаво знати з ким спілкуєшся і кому на питання відповідаєш?

Я обома руками ЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ну змінюйте аватари на фотки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 25/02/2011, 18:46 | Сообщение # 491
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Стосовно фото, для мене це така важка процедура. Боюся не влісти в обєктив.
І трохи інтриги не завадить. Підігрію інтерес - потримаю паузу як у кіно. (Не знаю чи довго витримаю)
 
ir71Дата: П`ятниця, 25/02/2011, 20:04 | Сообщение # 492
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Боюся не влісти в обєктив.

А ти боком і влізеш smile smile smile


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 25/02/2011, 20:11 | Сообщение # 493
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ірино, мені напевно, і ця порада не допоможе. wink
 
ксеніяДата: Неділя, 27/02/2011, 01:03 | Сообщение # 494
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Тортик в середині шоколадні коржі , крем на основі білого шоколаду і вишня.


Сообщение отредактировал ксенія - Неділя, 27/02/2011, 01:07
 
ксеніяДата: Неділя, 27/02/2011, 01:08 | Сообщение # 495
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024