Працюємо з мастикою та кремом
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 17:51 | Сообщение # 721 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ira, Книжка мене вразила, дуже натурально виглядає. Іра (головний адмін) трішки скритикувала напис на книжці, але я Вам скажу, як би я так красиво написала, то напевно від радості стрибала до неба. Ви молодець.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 19:12 | Сообщение # 722 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) трішки скритикувала напис на книжці Я мушу,бо збоку краще видно помилки.Прошу не ображатися,бо інакше ви не навчитеся.
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 19:42 | Сообщение # 723 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Наталонька, дякую за добрі слова і ти навчишся писати навіть краще . Quote (ir71) Я мушу,бо збоку краще видно помилки.Прошу не ображатися,бо інакше ви не навчитеся. Іра, я і не думаю ображатися, воно з боку справді краще видно. А писала я шоколадом бо поки що мастикою не получається без шприца. Ще раз дякую за зауваження прийму до уваги
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 21:04 | Сообщение # 724 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| В мене сьогодні тортик Губка Боб. Дякую Ірині на МК, мені було легко дивлячись на Ірин, робити свого Боба))) Всередині торт "Тропіканка". Тільки ноги ще сохнуть, клеяться та ім'я не на торті, то вже завтра дороблю, а то кухня мені вже набридла
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 18/03/2011, 21:05 |
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 21:25 | Сообщение # 725 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Pavluk, торт супер Ти великий молодець.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
Сообщение отредактировал цукеро4ка - П`ятниця, 18/03/2011, 21:29 |
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:12 | Сообщение # 726 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Pavluk, класний Губка,молодець гарна робота!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:15 | Сообщение # 727 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Pavluk, Який симпатичний Губка Боб в тебе вийшов. Попрацювала на славу.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:28 | Сообщение # 728 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) а то кухня мені вже набридла В цьому ми схожі. Quote (Pavluk) В мене сьогодні тортик Губка Боб Судячи по підставці,він досить величенький у тебе вийшов.На скільки кг?Дуже акуратно зробила.Таня,у тебе все краще і краще получається тортики оформляти.Тут просто слова -молодець мало...я тішуся що хоч чимось але тобі помогла.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:58 | Сообщение # 729 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| ir71, Ira, цукеро4ка, дякую, це вам Іро, пекла у формі 17*29см, мала трохи обрізати а потім забула. Вага всього торта 3.3кг. Замовниця хотіла на багато дітей Ти для мене взірець і, свого роду, наставник!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 19/03/2011, 00:47 | Сообщение # 730 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pavluk, ТанЮ, гарний тортик! Молодець!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 19/03/2011, 01:11 | Сообщение # 731 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| оксанка,
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Субота, 19/03/2011, 13:11 | Сообщение # 732 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Таня! Гарний торт! Клас!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:10 | Сообщение # 733 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Pavluk, кумедний такий
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:14 | Сообщение # 734 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Всім привіт.Я зі своїми тортиками ( то замість пляцків на роботу вийшли торти) Шоколад на кипятку, крем заварний Ірин шоколадний з карамельно -маковою прослойкю і вишнями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:17 | Сообщение # 735 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| А це для домашнього кавування . Білий бісквіт на кипятку/,крем сирно- вершковий, банан (Целюліту купа...будем боротись)
|
|
| |
|