В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 49 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
НаталонькаДата: П`ятниця, 18/03/2011, 17:51 | Сообщение # 721
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ira, Книжка мене вразила, дуже натурально виглядає. Іра (головний адмін) трішки скритикувала напис на книжці, але я Вам скажу, як би я так красиво написала, то напевно від радості стрибала до неба. Ви молодець.
 
ir71Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 19:12 | Сообщение # 722
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
трішки скритикувала напис на книжці

Я мушу,бо збоку краще видно помилки.Прошу не ображатися,бо інакше ви не навчитеся.


 
IraДата: П`ятниця, 18/03/2011, 19:42 | Сообщение # 723
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Наталонька, дякую за добрі слова biggrin biggrin і ти навчишся писати навіть краще biggrin biggrin .

Quote (ir71)
Я мушу,бо збоку краще видно помилки.Прошу не ображатися,бо інакше ви не навчитеся.

Іра, я і не думаю ображатися, воно з боку справді краще видно. А писала я шоколадом бо поки що мастикою не получається без шприца. Ще раз дякую за зауваження прийму до уваги wink wink


 
PavlukДата: П`ятниця, 18/03/2011, 21:04 | Сообщение # 724
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
В мене сьогодні тортик Губка Боб. Дякую Ірині на МК, мені було легко дивлячись на Ірин, робити свого Боба))) Всередині торт "Тропіканка".

Тільки ноги ще сохнуть, клеяться happy та ім'я не на торті, то вже завтра дороблю, а то кухня мені вже набридла tongue




Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 18/03/2011, 21:05
 
цукеро4каДата: П`ятниця, 18/03/2011, 21:25 | Сообщение # 725
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Pavluk, торт супер Ти великий молодець.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

Сообщение отредактировал цукеро4ка - П`ятниця, 18/03/2011, 21:29
 
IraДата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:12 | Сообщение # 726
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Pavluk, класний Губка,молодець гарна робота!!!

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:15 | Сообщение # 727
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk, Який симпатичний Губка Боб в тебе вийшов. Попрацювала на славу.
 
ir71Дата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:28 | Сообщение # 728
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
а то кухня мені вже набридла

В цьому ми схожі.
Quote (Pavluk)
В мене сьогодні тортик Губка Боб

Судячи по підставці,він досить величенький у тебе вийшов.На скільки кг?Дуже акуратно зробила.Таня,у тебе все краще і краще получається тортики оформляти.Тут просто слова -молодець мало...я тішуся що хоч чимось але тобі помогла.


 
PavlukДата: П`ятниця, 18/03/2011, 22:58 | Сообщение # 729
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, Ira, цукеро4ка, дякую, це вам
Іро, пекла у формі 17*29см, мала трохи обрізати а потім забула. Вага всього торта 3.3кг. Замовниця хотіла на багато дітей biggrin Ти для мене взірець і, свого роду, наставник!!!


 
оксанкаДата: Субота, 19/03/2011, 00:47 | Сообщение # 730
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, ТанЮ, гарний тортик! Молодець!!! biggrin biggrin biggrin

 
PavlukДата: Субота, 19/03/2011, 01:11 | Сообщение # 731
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
оксанка,

 
Оленка14Дата: Субота, 19/03/2011, 13:11 | Сообщение # 732
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Таня! Гарний торт! Клас! smile smile smile
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:10 | Сообщение # 733
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pavluk, кумедний такий smile smile smile

 
Зоряна9810Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:14 | Сообщение # 734
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Всім привіт.Я зі своїми тортиками ( то замість пляцків на роботу вийшли торти)
Шоколад на кипятку, крем заварний

Ірин шоколадний з карамельно -маковою прослойкю і вишнями


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:17 | Сообщение # 735
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
А це для домашнього кавування . Білий бісквіт на кипятку/,крем сирно- вершковий, банан

(Целюліту купа...будем боротись)


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024