Працюємо з мастикою та кремом
|
|
Улянка | Дата: Неділя, 20/03/2011, 23:33 | Сообщение # 736 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Зоряна9810, класненькі тортики!!!
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 09:11 | Сообщение # 737 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зоряна9810, ну ти вже й понапікала!!!!Quote (Зоряна9810) Целюліту купа...будем боротись) Треба обовязково!!!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 09:41 | Сообщение # 738 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна9810, Молодчина, ти справжня бджілка трудівниця, напекла скільки тортиків, і ще з фантазією оформила. Видно якась поважна нагода, для такої кількості смаколиків.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 10:48 | Сообщение # 739 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Улянка дякую ir71, целюліт стався через крем, зробила масляний щоб повирівнювати тортики, два вирівняла а до третього не дійшов ще час, то крем поставила на балкон і він просто застиг. то я хотіла міксером його розбити і він став сиром....от тому і целюліт Наталонька, в чоловіка день народження
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 11:37 | Сообщение # 740 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) він став сиром У такому випадку треба на водяну баню ставити і по трохи міксером збивати.Саме так тоді відновиш крем.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 12:01 | Сообщение # 741 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) У такому випадку треба на водяну баню ставити і по трохи міксером збивати.Саме так тоді відновиш крем. такого я не знала. ще одна порада до записничка
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 21/03/2011, 12:03 |
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 12:53 | Сообщение # 742 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Таня ,Зорянка!Ваші тортики дуже класнючі.Ви просто майстрині.Так гарно оформлені. А це мої роботи .Тортик на день народження доньки.Для дітей.В средині рафаело.Ой і намучилася поки оформила.Для вирівнювання робила заварний крем на основі білого шоколаду.Дуже він мені сподобався.Тепер буду завжди його робити. Це він у розрізі А це Пяна вишня,для дорослих Ну і звичайно розріз
Сообщение отредактировал Леся - Понеділок, 21/03/2011, 12:59 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 13:28 | Сообщение # 743 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) робила заварний крем на основі білого шоколаду.Дуже він мені сподобався.Тепер буду завжди його робити. Це найкращий крем для вирівнювання. ой і розрізики тепер побачила!!!Ой...йой яке ж воно все смачнюче виглядає!!!!Я від твоєї пяної вишні вже й сама пяна.СУПЕР!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 14:02 | Сообщение # 744 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) робила заварний крем на основі білого шоколаду.Дуже він мені сподобався.Тепер буду завжди його робити. Це найкращий крем для вирівнювання. так пішла я крем шукати....
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 14:03 | Сообщение # 745 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, а розрізи такі симпатичненькі , що аж відчула смак пяної вишні в роті...
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 14:21 | Сообщение # 746 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) так пішла я крем шукати.... я тобі допоможу дивись сюди
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 15:05 | Сообщение # 747 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, дякую а ще скажи скільки виходить такого крему?
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 21/03/2011, 15:07 |
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 15:12 | Сообщение # 748 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я робила строго по рецепту.Обмастила два таких тортика як на фото і ще трошки залишилося.Ну десь 2-3 ст.л. це все що залишилося.
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 21/03/2011, 15:14 | Сообщение # 749 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, тортики просто супер ти велика молодчина, так багато понапікала
|
|
| |
|