В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 50 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
УлянкаДата: Неділя, 20/03/2011, 23:33 | Сообщение # 736
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Зоряна9810, класненькі тортики!!!



s
 
ir71Дата: Понеділок, 21/03/2011, 09:11 | Сообщение # 737
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зоряна9810, ну ти вже й понапікала!!!!
Quote (Зоряна9810)
Целюліту купа...будем боротись)
Треба обовязково!!!!!


 
НаталонькаДата: Понеділок, 21/03/2011, 09:41 | Сообщение # 738
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810, Молодчина, ти справжня бджілка трудівниця, напекла скільки тортиків, і ще з фантазією оформила. Видно якась поважна нагода, для такої кількості смаколиків.
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/03/2011, 10:48 | Сообщение # 739
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Улянка дякую
ir71, целюліт стався через крем, зробила масляний щоб повирівнювати тортики, два вирівняла а до третього не дійшов ще час, то крем поставила на балкон і він просто застиг. то я хотіла міксером його розбити і він став сиром....от тому і целюліт
Наталонька, в чоловіка день народження


 
ir71Дата: Понеділок, 21/03/2011, 11:37 | Сообщение # 740
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
він став сиром

У такому випадку треба на водяну баню ставити і по трохи міксером збивати.Саме так тоді відновиш крем.


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/03/2011, 12:01 | Сообщение # 741
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
У такому випадку треба на водяну баню ставити і по трохи міксером збивати.Саме так тоді відновиш крем.

такого я не знала. ще одна порада до записничка




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 21/03/2011, 12:03
 
ЛесяДата: Понеділок, 21/03/2011, 12:53 | Сообщение # 742
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Таня ,Зорянка!Ваші тортики дуже класнючі.Ви просто майстрині.Так гарно оформлені.

А це мої роботи .Тортик на день народження доньки.Для дітей.В средині рафаело.Ой і намучилася поки оформила.Для вирівнювання робила заварний крем на основі білого шоколаду.Дуже він мені сподобався.Тепер буду завжди його робити.

Це він у розрізі


А це Пяна вишня,для дорослих

Ну і звичайно розріз




Сообщение отредактировал Леся - Понеділок, 21/03/2011, 12:59
 
ir71Дата: Понеділок, 21/03/2011, 13:28 | Сообщение # 743
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
робила заварний крем на основі білого шоколаду.Дуже він мені сподобався.Тепер буду завжди його робити.

Це найкращий крем для вирівнювання.

Quote (Леся)
у розрізі

ой і розрізики тепер побачила!!!Ой...йой яке ж воно все смачнюче виглядає!!!!Я від твоєї пяної вишні вже й сама пяна.СУПЕР!!!


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/03/2011, 14:02 | Сообщение # 744
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
робила заварний крем на основі білого шоколаду.Дуже він мені сподобався.Тепер буду завжди його робити.

Це найкращий крем для вирівнювання.


так пішла я крем шукати....


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/03/2011, 14:03 | Сообщение # 745
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, а розрізи такі симпатичненькі , що аж відчула смак пяної вишні в роті...

 
ЛесяДата: Понеділок, 21/03/2011, 14:21 | Сообщение # 746
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
так пішла я крем шукати....

я тобі допоможу дивись сюди


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/03/2011, 15:05 | Сообщение # 747
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, дякую
а ще скажи скільки виходить такого крему?




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 21/03/2011, 15:07
 
ЛесяДата: Понеділок, 21/03/2011, 15:12 | Сообщение # 748
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я робила строго по рецепту.Обмастила два таких тортика як на фото і ще трошки залишилося.Ну десь 2-3 ст.л. це все що залишилося.

 
IraДата: Понеділок, 21/03/2011, 15:14 | Сообщение # 749
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Зоряна9810, тортики просто супер ти велика молодчина, так багато понапікала dry dry biggrin smile smile

 
IraДата: Понеділок, 21/03/2011, 15:19 | Сообщение # 750
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, така краса, аж око милує гарна робота biggrin biggrin biggrin biggrin dry dry dry dry . Дякую за підказку
Quote (Леся)
я тобі допоможу дивись сюди

smile smile


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024