Продукти,які використовуємо
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 13:28 | Сообщение # 76 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| irusyk, може й так, але то треба стільки сили прикласти і часу.........може то у мене машинка така туга бо для мене то важкий труд
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 15:57 | Сообщение # 77 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| irusyk, а от в мене погано виходить з меленої пудри. Тому я переважно купую.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 15:57 | Сообщение # 78 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) а от в мене погано виходить з меленої пудри. У мене те саме.З купованої краща у мене мастика
|
|
| |
irusyk | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 20:14 | Сообщение # 79 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| дівчата, в мене до вас таке питання: я купила ваговий мигдаль....я так розумію він сирий...мені треба його додати до крему...то попередньо його треба піджарити, тобто підсушити як арахис????
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 24/11/2011, 22:57 | Сообщение # 80 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Цікавий сайт - Тестування продуктів на якість і взагалі багато чого цікавого
Сообщение отредактировал Pocя - Четвер, 24/11/2011, 22:59 |
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 15:06 | Сообщение # 81 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (irusyk) Цікавий сайт - Тестування продуктів на якість і взагалі багато чого цікавого Дякую за ссилочку. А я вам покажу табличку єшок:
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 15:42 | Сообщение # 82 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Poetka) А я вам покажу табличку єшок: І шо ми їмо, хіба що сам Бог знає...таку таблицю хіба треба біля себе в кишені носити
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 16:29 | Сообщение # 83 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) аку таблицю хіба треба біля себе в кишені носит І на який склад у продуктах не глянеш всюди ця зараза там є
|
|
| | |
irusyk | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 18:39 | Сообщение # 85 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Quote (Таньчик) Нажаль якість наших продуктів залишає бажати кращого ага, і це ще легко сказано!!!! все що нам можна їсти то продукти які само виростимо і приготуємо...
|
|
| | |
irusyk | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 20:19 | Сообщение # 87 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| ага, от і приходиться їсти всяке "Г..."
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/12/2011, 00:51 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Корисні продукти, які ми мало їмо
У топ-списку – ківі. Одне ківі в день покриває добову норму вітаміну С, який, як відомо, зміцнює імунну систему, кровоносні судини, підвищує опірність організму всіляким інфекціям, допомагає організму боротися із стресом. Крім того, ківі містить багато магнію, мінеральних солей калія і клітковину, яка сприяє виведенню з організму холестерину і нормалізує травлення.
Другий корисний продукт – журавлина (клюква – російською). Ця ягода незамінна при простудах – вона надає жарознижуючу дію, вбиває віруси при гострих респіраторних інфекціях. Вживання цих цілющих ягідок знижує тиск у гіпертоніків, укріплює ясна, підсилює секреторну діяльність підшлункової залози.
Ізюм – смачний і живильний продукт, володіє багатьма корисними властивостями. Ізюм справляє зміцнюючу дію на нервову систему, сприяє придушенню гніву, зміцнює серце. Ізюм містить речовини, що зупиняють зростання бактерій, які викликають карієс і захворювання ясен.
Закінчує наш список брокколі. Це прекрасний постачальник вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину. Аскорбінової кислоти (вітамін С) в брокколі майже в 2,5 раза більше, ніж в таких визнаних постачальниках цього вітаміну, як цитрусові Крім того, брокколі – цінне джерело мінеральних речовин: за вмістом калія, кальцію, фосфору, натрію, заліза вона конкурує зі своєю найближчою родичкою – цвітною капустою, перевершуючи її в два рази за вмістом не тільки мінеральних солей, але й білка. Ще за брокколі закріпилася слава відомого борця з раком: через селен, яким цей продукт особливо багатий. І, нарешті, тим, хто піклується про свою фігуру буде корисно дізнатися, що калорійність брокколі складає всього якихось 30 ккал на 100 г!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/12/2011, 00:59 | Сообщение # 89 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Найбільше шкідливі продукти , які ми їмо 7 місце. Імпортні овочі та фруктиТак-так. Такі гарні і смачні, так дбайливо зібрані, привезені з різних країн і упаковані в акуратні чистенькі коробки і ящики. Саме для того, щоб овочі та фрукти зберегли свій привабливий товарний вигляд, їх обробляють спеціальними, згубними для якості, засобами. Це відбувається і під час вирощування, і під час підготовки до перевезення і продажу. Будьте дуже уважні, не купуйте надто вже гарні, неприродно блискучі плоди. А якщо купили, то ДУЖЕ ретельно мийте, скрібши, зрізайте шкірку. Якщо можливо - перед вживанням вимочіть плоди в холодній воді. Так ви хоча б частково захистите свій організм. 6 місце. Напівфабрикати Практично всі напівфабрикати піддаються хімічній обробці для того, щоб вони довше зберігалися і мали привабливий вигляд. Але й це не все - часто в напівфабрикатах використовуються некондиційні, прострочені або взагалі зіпсовані продукти. Якщо купуєте напівфабрикати, уважно читайте етикетки, віддавайте перевагу перевіреним маркам і фірмам, намагайтеся використовувати напівфабрикати з натуральних продуктів. Особливо остерігайтеся всіляких фаршів. 5 місце. Майонези, кетчупи, соуси Нав'язані нам тотальною рекламою майонези, кетчупи, соуси незаслужено зайняли в нашому раціоні важливе місце. Важко собі уявити сімейний обід без кількох видів соусів на столі. Але пам'ятайте, соуси – це складний продукт, що складається з безлічі інгредієнтів, з яких, по-перше, не всі корисні, а по-друге в них часто використовується така кількість підсилювачів смаку, що вже натурального смаку ви і не відчуєте. І ще, соуси підсилюють апетит, що сьогодні для багатьох абсолютно шкідливо. Який вихід? Споживати натуральні продукти, робити соуси самим. Хрін, гірчиця, саморобні майонез і кетчуп, цибуля, часник тощо не лише зроблять вашу трапезу безпечною, але і доставлять масу смакових задоволень, поповнять ваш організм необхідними мікроелементами і вітамінами. 4 місце. Солодощі Тут взагалі пояснення не потрібно. Про шкоду цукру не варто говорити - все давно всі знають. Тільки від цього знання проблем менше не стає. Вже дуже багато різновидів солодощів, таких гарних, смачних придумують виробники, вже дуже завзято і, природно, незадарма, пропагують їх преса і телебачення. Обмежуйте себе в солодкому. Скрізь, де можливо, замінюйте кондитерські солодощі натуральними. Повірте, сухофрукти та фрукти дуже часто заповнять потребу організму в цукрі. Намагайтеся цукор тримати вдома під особливим контролем і в дуже обмеженій кількості. 3 місце. Приправи з харчовими добавками На такі суміші нас «підсадили» зовсім недавно. Пам'ятаєте рекламу кубиків «Кнорр» або «Галини Бланки». Нас привчили до того, що їх треба додавати навіть в бульйон з натурального м'яса, взагалі в усі страви з натуральних продуктів. І ми додавали. І додаємо! Ми думаємо: "а що такого, там травички і прянощі». У тому-то й річ, що не тільки. Там багато чого смачненького, але не дуже корисного. Щоб не сказати - дуже корисне. Тому потрібно просто тримати у себе на кухні улюблені прянощі, свіжу зелень, перець та ін натуральні приправи. Як раніше у наших бабусь. Ну а вже якщо хочете все мати в «одному флаконі», зробіть суміш приправ самі і на свій смак. Повірте, це смачно і дійсно корисно. Але не використовуйте в таких сумішах свіжу зелень. Спочатку її треба висушити. 2 місце. Копчена риба і шпроти Улюблений набір: Коченов риба, цибуля, і варена картопля... Так, смачно. Але... Краще не треба. Занадто змінилися за останній час технології копчення. І не в корисну для нашого організму сторону. Якщо вже не можете собі відмовити в риб'ячих копченостях, то хоча б дуже ретельно підходьте до покупки. Купуйте у перевірених продавців, вимагайте сертифікат якості та перевіряйте термін придатності. Копчена риба-один з найбільш небезпечних продуктів. У ній найчастіше виявляються всілякі шкідливі патогенні мікроорганізми, а прострочена риба - це взагалі отрута 1 місце. Сухі закуски і фастфуди Так, як це не сумно, але на першому місці за «шкідливість» наші улюблені чіпси, заморські бутерброди, всіляка інша смакота в чарівних пакетиках, у приємних «швидких» кафушечках. Все це не тільки не корисно, але... тисячу разів шкідливо. Особливо те, в яких кількостях ця їжа поїдається нашими дітьми та молоддю. Так, іноді можна побалувати себе походом в кафетерій або купити собі, улюбленій, сухариків, горішків в шоколаді, всяких всусних пластівців, чіпсів... Але ІНОДІ! А не кожен день з ранку до вечора. Бережіть себе! Піклуйтеся про себе і здоров'я своїх близьких. Намагайтеся більше вживати в їжу простих натуральних продуктів й поменше «розкрученої» і шкідливої смакоти!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 16/01/2013, 23:16 | Сообщение # 90 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| купила дуже файний чай так що рекомендую
|
|
| |
|