В гості до Ірини
 Поради господиням по кулінарії - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Поради господиням по кулінарії (Кулінарні поради з нету і наших форумчан.)
Поради господиням по кулінарії
muroslava07Дата: Понеділок, 20/01/2014, 22:00 | Сообщение # 136
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Рилась в неті і надибала як можна оформити краї випічки.
Прикрепления: 8193246.jpg (36.0 Kb)
 
МашуняДата: Вівторок, 21/01/2014, 00:18 | Сообщение # 137
Машуня
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
muroslava07, а ідеї - класні, дякую
 
КсюшаДата: Вівторок, 21/01/2014, 00:49 | Сообщение # 138
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, прикольно

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Субота, 15/03/2014, 12:00 | Сообщение # 139
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Прості поради на всі випадки життя.

1 . Якщо зерна кави довгий час були відкритими і втратили аромат , то повернути його не варто величезної праці . Для цього потрібно потримати зерна в холодній воді близько 10 хвилин , а потім висушити їх у мікрохвильовці.

2 . Для того , щоб повернути блиск хромованим каструлях , їх потрібно просто протерти ганчіркою , на яку накапати декілька крапель оливкової олії і лимона.

3 . Якщо ви ошпарите окропом сирокопчену ковбасу , то натуральна оболонка з неї дуже легко зніметься.

4 . Для того , щоб легко очистити мікрохвильовку , потрібно цедру лимона залити 0,5 літра холодної води і поставити в піч на 2 хвилини. Завдяки ефірним оліям , які виділяє лимон , весь жир і вся грязь розчиняться , а ваша кухня заблагоухав приємним ароматом. Після цього потрібно всього лише протерти мікрохвильовку ганчірочкою

5 . Для того , щоб новорічна ялинка не обсипалася , її потрібно зрізати під кутом , поставити в холодну воду на добу, далі насухо протерти місце зрізу і замазати його воском.

6 . Якщо ви випадково розбили скло на дрібні осколки , то прибрати їх дуже легко за допомогою пластиліну. Його потрібно просто покатати по тому місцю , де знаходиться розбите скло.

7 . Для того , щоб очистити золото , його потрібно намазати губною помадою і добре протерти ганчіркою .

8 . Якщо ви додасте в тісто для млинців 2 столові ложки крохмалю , то ваші млинці вийдуть тонкими і хрусткими і будуть легко зніматися зі сковороди.

9 . Для того , щоб бісквіт був дуже пишним , при збиванні жовтків з цукром , потрібно додати окріп (1 ст. Ложка води на 1 жовток) .

10 . Пекарський порошок дуже просто можна приготувати вдома . Для цього потрібно змішати 3 гр. лимонної кислоти , 12 гр. борошна і 5 гр. питної соди.

11 . Для того , щоб прибрати запах рослинного масла з посуду , її потрібно вимити разом з сухою гірчицею.

12 . Для того , щоб ваша ватрушка була рум'яна , потрібно сир злегка посипати зверху харчовою содою.

13 . Для того , щоб позбутися від дрібних мушок , потрібно взяти маленьку баночку , на дно покласти трохи овочів або фруктів , а краї банки обмазати незасихающім клеєм ALT . Результат не змусить себе чекати. Всі ваші комашки опиняться на краях баночки.

14 . Для того , щоб складки на брюках збереглися до наступного прання , я знаю два способи :
а ) потрібно їх пропрасувати через ганчірочку , змочену в оцті ;

б) потрібно вивернути навиворіт , промазати по лінії складки сухим милом , далі вивернути на обличчя і пропрасувати .

15 . Будь-які забруднення дуже добре відмиваються із стекол, якщо їх помити водою , в якій розведено кілька гранул марганцівки.

16 . Для того , щоб картопля , захований на зиму, не гнив , до нього потрібно покласти буряк . Вона буде витягати вологу.

17 . Для того , щоб овочі зберегти від мишей , потрібно зробити невеликі м'ячики з будяків і розкидати на овочі.

18 . Для того , щоб зберегти часник , потрібно його розділити на часточки , скласти в банку , закрити капроновою кришкою і поставити в холодильник.

19 . Для того , щоб різнокольорові речі не полиняли під час прання , перед пранням їх потрібно замочити в 9% оцті на 10 хвилин.

20 . Для того , щоб нашаткувати цибулю без сліз , його потрібно очистити від лушпиння , розрізати на кілька частин і покласти в морозильник на 40 хвилин.

21 . Кухонні рушники легко відперуться , якщо перед пранням потримати їх кілька годин в солоній воді.

22 . Для того , щоб прибрати неприємний цибульний або рибний запах зі сковороди , потрібно її розігріти і насипати вологі листочки спить чаю .

23 . Для того , щоб знищити неприємний запах в термосі , потрібно його прополоскати водою , в якій розбавлений оцет.

24 . Для того , щоб усунути неприємний запах в кухонній шафі , туди потрібно покласти на папері мелену каву.


 
КсюшаДата: Субота, 15/03/2014, 16:44 | Сообщение # 140
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, дякую за корисні поради

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: Неділя, 23/03/2014, 18:42 | Сообщение # 141
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Дуже сподобався вигляд булочки
Прикрепления: 7253818.jpg (86.9 Kb) · 7568377.jpg (30.6 Kb)
 
КсюшаДата: Понеділок, 24/03/2014, 16:33 | Сообщение # 142
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, направду класно виглядають отакі булочки ,аж самій захотілось щось таке спробувати,дякую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
kcюшkaДата: Четвер, 27/03/2014, 14:08 | Сообщение # 143
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
А я з корзинкою... може кому до Паски пригодиться
Прикрепления: 5080705.jpg (72.4 Kb)


 
КсюшаДата: Четвер, 27/03/2014, 18:46 | Сообщение # 144
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
kcюшka, дякую,

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: Вівторок, 01/04/2014, 16:44 | Сообщение # 145
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ще знайшла таку ідею....
Прикрепления: 9032522.jpg (94.9 Kb)
 
КсюшаДата: Вівторок, 01/04/2014, 19:32 | Сообщение # 146
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, класно виглядає,як сонечко

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ХристікДата: Середа, 30/04/2014, 23:47 | Сообщение # 147
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
muroslava07, оригінальні ідеї )

Додано (30/04/2014, 23:47)
---------------------------------------------
ir71, дякую за корисні поради, якими думаю обов'язково скористається не одна господиня!

 
НатамусяДата: Неділя, 30/11/2014, 16:19 | Сообщение # 148
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline








Прикрепления: 7055937.jpg (25.9 Kb) · 7123338.jpg (30.4 Kb) · 5306147.jpg (28.8 Kb) · 3787433.jpg (65.7 Kb) · 6570841.jpg (39.8 Kb) · 7554885.jpg (64.9 Kb) · 7816111.jpg (93.5 Kb)


 
КсюшаДата: Неділя, 30/11/2014, 18:50 | Сообщение # 149
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Натамуся, дуже гарні ідеї, da-38

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Неділя, 30/11/2014, 18:55 | Сообщение # 150
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Натамуся, дякую за чудові ідеї poceluy-267

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Поради господиням по кулінарії (Кулінарні поради з нету і наших форумчан.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024