В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 271 272 273 274 275 ... 279 280 »

Закуска з баклажанів

Баклажани нарізуємо кружечками,солимо і залишаємо на 30хв,для того щоб вийшла гореч.Далі смажимо на олії.
Начинка.сиру моркву натерти на дрібній терці,додоти натертий твердий сир і видавлений часник.Все заправити майонезом.
На кружечок баклажана кладемо начинку,далі помідор,знову начинку-баклажан і знову помідор.Більше смакує охолодженою.

Детальніше  Неділя | 15:21 |  Коментарів: (0)

ПЛЯЦОК "ВИШНЯ ПІД КОВДРОЮ"

 
Корж:3жовтки
2ст муки
1п розпушувача
0.5ст цукру
2-3ст л сметани
Сирна маса:300гр сиру
0.5ст цукру
1 яйце
1ст кефіру
2 ст л крохмалю
1 пачка пудингу
1стакан вишень
Безе:
3білки збити з 0.5 ст цукру

На корж:з даних продуктів замісити тісто і викласти його у форму.
Сирна маса:всі продукти добре змішати і збити міксером до однорідної маси.
На корж у формі викладаємо сирну масу,зверху вишні без косточок і печемо 20хв.Далі витягуємо і поверх вишень додаємо Бізе.Печемо ще 30хв.


Детальніше  Неділя | 15:20 |  Коментарів: (0)

Тортик "Мішок з грошима".

Так він виглядає в розрізі
 
 
Це торт "Полунична радість",я лише замінила полуничку на малину
 
 
 

Детальніше  Неділя | 15:18 |  Коментарів: (0)

Пляцок"Порічкова пані"

 
3 жовтки
- 2/3 стакани цукру-пудри
- 1 цукор ваніль
- 1 і 1/2 стакани пшеничного борошна
- 3 ложки картопляного борошна
- 3 ложки масла
- 5 ложок молока
- 2 ч ложки порошку до печива
- 1стакан порічок
на безе
- 3 білки
- щіпка солі
- 2 ложки соку з лимона
- 1 стакан цукру

Жовтки розтерти з цукром і ванілю. Поступово досипати обидва види борошна, вимішаного з порошком до печива. Долити розтоплене і остуджене масло. На кінці долити молоко і ще раз вимішати. Тісто викласти до форми, що посипаною мукою. Вкласти до нагрітої духовки до 180Ц і пекти 15хв
Охолоджені білки вимішати з соком з лимона і сіллю, збивати на піну, поступово всипати 0.5 ст цукору.
Порічки пропустити через мясорубку з 0.5 ст цукру.
Тісто вийняти з духовки, розмазати по ньому порічкову масу,викласти поверх збиті білки.. Знову вставити до духовки і пекти ще близько 20 хвилин аж безе зарум'яніє. В мене тривало ще 30 хвилин.
 

Детальніше  Неділя | 15:13 |  Коментарів: (0)

Рулет з червоною рибою і шпінатом

5 яєць
250 гр.шпіната
сіль,
перець
250 гр.сирной пасти(типу плавленого сирка)
200-300гр.нарізки копченої червоної риби

Яйце збити,
додати помелений шпинат і добре перемішати.
Суміш вилити на деко(35см* 40 см), застелене папером для випічки і випікаємо омлет.
Випікати при температурі 175 З 10-15 хвилин.
Готовий омлет злегка остудити,
змастити сирною пастою і зверху рівномірно викласти рибу.
Тепер скрутити все в рулет і щільно загорнути у фольгу.
Рулетік ставимо на 8-10 год у холодильник
Ріжимо наш рулетик товщиною як палець і смачна закуска до столу готова

Детальніше  Неділя | 15:12 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 26/09/2017, 03:15
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1334]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017