В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 271 272 273 274 275 ... 287 288 »

Картопляні зрази з твердим сиром

 
 
Картопляне пюре,твердий сир нарізаний брусочками
кляр з яйця і муки,сіль,перець до смаку
 
Зварити картоплю і зробити пюре без рідини.Дати трішки остигнути.З пюре робимо котлетки.У серединку кладемо шматочок сиру.
Яйця збити.додати трохи муки і знову збити(має бути як густа сметана)
Обкатуляти котлетки в цій суміші і жарити на сильно розігрітій оліїї до золотистого кольору.
Подавати можна з підливою або із сметаною


Детальніше  Понеділок | 10:12 |  Коментарів: (0)

Банановий корж з тоффі та горіхами

Цей рецепт як і багато інших я взяла з польського сайту.Дуже задоволена польською випічкою,бо всі пляцки неодмінно виходять смачними і завжди все гарно печеться.
Отже потрібно:
2стак муки
3|4стак цукру
1ст л розпушувача
6 ст л розтопленого масла
1стак йогурту(кефіру)
2 яйця
3 банана
любі наповнювачі-може бути мак,кокос,горіхи,ізюм...
150гр цукерок тоффі(у нас на Україні є такі фірми "Рошен"
2ст л какао

змішати сухі інградієнти(крім какао)мука,мак,розпушувач,цукор в окремій мисці.Банани розімнути виделкою ,масло розтопити.Яйця збити легко і змішати з йогуртом.Вимішати мокрі компоненти з бананами.Змішати сухі і масляні інградієнти і лопаткою розмішати,але не довго!!!
Тісто важке,перемішується важко.Розділити тісто на двоє.Одну частину викласти у застелену форму,а до другої частини додати 2ст л какао і 2ст л кефіру.Добре вимішати.
На першу частину тіста сипемо нарізані довільно горіхи і половинки цукерок "тоффі"
 
 
Мої коментаріїї.Надзвичайно приємний смак!!!Цукерки топляться у тісті і коли смакуєш то вони ніби зволожують випічку.Не забита,волога,солотка і смачна.Рекомендую!!!

Детальніше  Понеділок | 10:09 |  Коментарів: (0)

Моя аджіка

 
3 кг болг.перцю
200гр часнику
5шт гіркого перцю
600гр томатної пасти
100гр солі
300мл оцету
0.5 літри цукру
200мл олії
Все перекрутити на мясорубці і варити одну годину.Через годину долити олію і варити ще 10-15хв.Як остине переложити в стерелізовані банки.
Смакує з мяском!!!

Детальніше  Понеділок | 10:08 |  Коментарів: (0)

Пляцок "ягідний смак"

 
Для тіста:
2 стакана муки з розпушувачем
130 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
1 пакетик ванільного цукру
3 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан смородини або порічок
3 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка ягідного пудингу
Крем
150гр масла,12банки згущеного молока
Посипка:мелені грецькі оріхи,шоколад,крошка з печива

Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.

Тісто викласти у форму.На тісто посипати ягоди.(якщо любите дуже солотке то ягоди можна присипати цукром)
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.Викласти білки поверх ягід і поставити у духовку. Відправити до духовки і пекти 30 хвилин або до зарум'янювання тіста.
Готуємо крем.Збити масло зі згущеним молоком.На охолоджений корж викласти крем а зверху посипати посипкою.
Посипка:змішані мелені горіхи з крошкою з пісочного печива і тертий шоколад.

Детальніше  Понеділок | 10:06 |  Коментарів: (0)

Святковий сирник

На корж:100гр масла
1 яйце,2ст л какао
1ст л розпушувача,1ст муки з чубком
На сирну масу:700гр сиру пропушеного через сито,0.5ст цукру,100гр сметани,3яйця,3ст л крохмалю,цедра 1 лимона.,1плитка(100гр)чорного шоколаду+1 ст л какао,1 стакан ягідного желе(тобто ягоди перетерті з цукром)у мене порічкове желе.
До ягідної маси ще окремо треба буде додати 1 яйце і 1 ст л крохмалю.
На помадку-плитка темного шоколаду+3ст л сметани(шоколад розтопити у сметані)

З даних інградієнтів для тіста замісити тісто,викласти по формі і зробити бортити з тіста.Поставити у холодильник.
Готуємо сирну масу.
Для того змішуємо сир з цукром,яйцями,цедрою,сметаною і крохмалем.Все добре збити.
Розділити цю масу на три частини.Одну частину-білу викладаємо у форму на тісто.До другої частини додаємо розтоплену плитку шоколаду і 1 ст л какао.Добре вимішуємо і викладаємо поверх білої маси.
До третьої частини сирної маси додаємо 1 ст ягідного желе,1 яйце і 1 ст л крохмалю.Теж все добре вимішати і вилити зверху шоколадної маси.
Ставимо у розігріту духовку на 1 год при 160град.
Відразу не витягуємо а даємо охолонути в духовці хоча б з 1год.
Остивший корж поливаємо помадкою.Поставити в холодильник для повного охолодження.
Раджу вам собі таке спекти!!!Надзвичайний смак!!!!
 

Детальніше  Понеділок | 10:01 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 20/11/2017, 12:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017