В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 316 317 318 319 320 ... 425 426 »

Пляцок з маком та вишнею



Коржі.

Печемо два товстих коржа і розрізаємо їх на двоє.Маємо отримати 4 коржа:два білих і два темних.

Деко розміром 20 на 30 см

Отже на 1 корж білий:

6яєць,1 стакан цукру

1 стакан борошна

1 ч л порошку до печива

Ванілін

Білки збити з цукром до повного розчинення цукру,не зупиняючи роботу  міксеру, додаємо по одному жовтки,збиваємо ще кілька секунд.Сипемо борошно з порошком по трохи і вимішуємо ложкою в одному напрямку.Печемо на застеленому папером,деко приблизно 30хв

На темний корж все те саме і + 2ст л темного какао(вимішати з борошном)  Якщо тісто на темний корж вийде трохи загусте то можна долити 2-3 ст л звичайної води.

Крем.Заварний на сметані.Рецепт по силці   http://myrecipe.at.ua/forum/2-40-11594-16-1302942911

Макова начинка.!0.5-0.7стакану  маку розтерти у макітрі.Масло 150грам збити з 0.5 стаканом пудри до пишної маси і додати маку.До крему можна додати кілька крапель лимонного соку.

Крім того нам потрібно стакан вишні можна мороженої а можна у власному соці.

... Читати далі »

Пляцок "Квітка ананасу"



Корж:

4 яйця

1 ст. цукру

1 ст. сметани

1,5 ст. муки

1.5ч л розпушувача

1 ст л какао+3 ч л харчового барвника(розвести у 50грам горілки)

Яйця збити з цукром. Додати сметану, просіяну муку з какао, розпушувач. Долити барвник і розмішати все вінчиком. Вилити в форму і пекти при 30 хв.Провірити сухою паличкою на готовність.

Як вистигне розрізати на 2 коржа

Середній корж(мішаний)

6 яєць

1.5 ст цукру

2 ст л муки

2 ст л крохмалю

2 ч л розпушувача

1 ст л оцету

2 ст л какао

Розділити 5 яєць на білки та жовтки.Жовтки збиваємо з 6-м яйцем і половиниою норми цукру.Всипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо лопаткою.Викладаємо корж у застелену папером форму.

І відразу збиваємо білки з рештою цукром до твердої піни.Всипаємо просіяний з розпушувачем крохмаль і оцет і вимішуємо ложкою.На жовтки у формі даємо трохи какао(просіяти через сито).Поверх жовтків ложкою викладаємо білки і створюємо такі купки(як снігові кульки)але одну біля одної.

Печемо жовто-білий корж до золотистого кольору десь 30хв(духовку не відкривати перші 20хв)

Крем.

... Читати далі »

Детальніше  Вівторок | 19:32 |  Коментарів: (9)

Пляцок "Катрусина доля"




На корж:

250грам сметани(я замінила жирними вершками)

2 яйця

0.5 стак цукру

200грам борошна

1 ч л амоняку(я замінила 1.5 ч л порошку до печива)

Яйця збити з цукром,додати сметану та всипати борошно змішане з порошком.

Нам треба три різні коржі,тому до кожного коржа окремо додаємо різні наповнювачі.

Жовтий корж-цедра з 2-х апельсинів,сік апельсину,на кінчик ножа-кукурми

Білий корж-2 ст л кокосової білої стружки

Темний корж-2 ст л какао.Наверх тіста,яке буде вже у формі додаємо вишні і довільному порядку.

Тісто повинно бути  на вигляд як густа сметана,тому кількість муки регулюйте самі.Якщо загусте то можна долити трохи води.

На крем.

300грам масла

1 пакет готового заварного крему «Полуничний»

600грам рожевого зефіру

Заварний крем зварити згідно інструкції,але на молоці.Масло збити і поступово додавати охолоджений заварний крем.Масу збити до пишності.

Складаємо коржі у довільному порядку.Але на одну прослойку крім крему,ще викладаємо половинки зефіру.Пляцок має просочитися без холодильника 2-3 години,а далі можна охолодити у холоді і нарізати.Смачного!!!!


Рецепт на форму 20см на 30см ... Читати далі »

Детальніше  Вівторок | 19:00 |  Коментарів: (4)

Романтичний торт

В середині "Пяна вишня",вага 2.200кг



Детальніше  Субота | 22:08 |  Коментарів: (0)
Четвер, 02/05/2024, 19:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024