В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 336 337 338 339 340 ... 425 426 »

Сирник "Ніжність"

Дорогі гості сайту запрошую вас приєднатися до нашої компанії,де найкращі господині діляться рецептами та корисними порадами.
Саме на нашому сайті найбільша
КОЛЕКЦІЯ рецептів сирників,на всі смаки.І ось сьогодні я ділюся з вами ще одним рецептом чудового сирника.

На корж
300гр борошна
0.5ст цукру
2 жовтки
100гр масла

Сирна маса.
600гр сметанкового сиру(добре сиркову масу)
1 ст цукру
2білки +2яйця
ваніль
кориця
1пакет білого молочного крему(сухий концентрат в пакетах)або 4ст л крохмалю(краще кукурудзяного)
0.5плитики білого шоколаду(найкраще фірми "Рошен")
2 великих яблука

З даних продуктів на корж замісити тісто і розкласти по дну роз"ємної форми,зробивши бортики.
Сир пропустити через комбайн або мясорубку.Додати жовтки,розтоплений шоколад,крохмаль та ваніль.Добре вимішати.
Окремо збити білки з цукром та ввести у сирну масу при цьому обережно помішуючи.
Яблука почистити,нарізати пластинками та викласти на тісто.Добре посипати корицею і тоді на верх вилити сирну масу.
Пекти на середньому вогні до 1год часу.Різати лише тоді коли повністю охолоне.

Детальніше  Неділя | 22:04 |  Коментарів: (4)

Святковий торт у вигляді кошика троянд

Ось мої останні роботи...

І тортик з черговою філіжанкою.Правда цього разу з маками для жінки на ювілей


Детальніше  Субота | 13:21 |  Коментарів: (2)

Торт з буряком!

Склад на темні коржі:
2 середніх варених буряка
1 стак цукру
3 яйця
100гр какао
200гр борошна
2ст л порошку до випічки
150мл олії
ваніль
одна дрібно поломана плитка шоколаду

Склад на білий корж:
2 яйка
2ст л цукру
2 ст л борошна
1/2 ч л порошку до випічки

Крем.
200мл вершків
200гр шоколадних цукерок(я брала асорті "Світоч")
0.5 ст згущеного молока(вареного)
готові безе для оздоблення
горішки
Пропитка.Шоколадний лікер.

Печемо темні коржі.Яйця збити з цукром,додати буряк потертий на дуже дрібному ситі або пропушений через блендер.Додати какао,муку та порошок.Все вимішати.В кінці потрохи доливаємо олію і весь час збиваємо так як роблять майонез.Тісто має получитися однорідне,схоже на сметану.Додаємо помаланий шоколад,вимішуємо і печемо у застелений формі до готовності(паличка має виходити суха)Це десь займе до години.Охолоджуємо і розрізаємо на два коржі.
Печемо білий корж.Яйця збити з цукром (10хв)до білого кольору.Всипаємо борошно вимішане з порошком.Легко вимішуємо і печемо у застеленій формі 15-20хв.
Крем.У вершках розтоплюємо шоколадні цукерки,даємо охолонути повністю.Далі просто міксером збиваємо цю масу до пишного крему,поступово додаючи молоко.

Перемазуємо пропитані лікером коржі,прикрашаємо і даємо торту постояти 1 год,далі охолодити і смакувати.

Мої коментарі.Рецепт саме коржів на буряку знайшла ось тут Незвичні коржі з буряком.Смак буряка не відчувається,а колір дуже гарний буряково-шоколадний.Білий корж я пекла лише для того,щоб "розбавити" цю чорноту.Торт можна зробити лише зі бурякових коржів.Нам сподобалося,буду повторяти обовязково.

Детальніше  П`ятниця | 10:39 |  Коментарів: (8)

Котлети з начинкою

Привіт всім.Сьогодні вам нічого нового не відкрию,але думаю що сама ідея багато кому припаде до душі а може і до шлунка smile
Одна хороша людина,а саме моя сестричка підкинула мені трохи свіжини тобто свіжої свинини і екологічно чистих грибочків.І ось якось хотілося об"єднати обидва продукта і приготувати щось смачненьке.І я вийшла зі ситуації так...

Готуємо фарш.Перемолоти на мясорубці 0.5кг хорошого мяса,додати одну сиру цибулину,2-3 зубці часнику,намочену попередньо у молоці і віджату суху булочку,1 жовток яйка і трохи приправи та зелені.Все це гарно вимішати і "відбити" руками до однорідного стану.

Начинка.Свіжі грибочки (можна і печериці,у мене суміш лісових грибів) спочатку трохи відварити у підсоленому окропі,далі перемолоти або дрібно нарізати.Окремо піджарити одну цибулину і до неї додати гриби.Все це протушити на олії або вершковому маслі до гарного золотистого відтінку.

Отже з фаршу формуємо биточку ,у серединку начинку,робимо котлету.Обкатуляти котлетку у борошні або у сухарях і жаримо на розігрітій олії до готовності.А як правильно готувати котлети,щоб вони були сочні та смачні,скористайтеся порадами на нашому форумі Якими з радістю поділилася наша Таня(котяра)

Приготуйте і ви собі таке,впевнена вам сподобається!Смачного!!!!!


Детальніше  Четвер | 13:23 |  Коментарів: (1)

Торт "Сом та рибак"

Добрий день всім!Я сьогодні принесла вам "рибку",а насправді це торт.Я б його швидше назвала "мрії збуваються".Напевно у кожного рибака є мрія зловити ось таку ВЕЛИЧЕЗНУ рибку.Правда я його трохи перекормила і у мене сомище!!!!

В середині торт "казка",вага 2.700кг.


Детальніше  Вівторок | 17:08 |  Коментарів: (5)
Субота, 18/05/2024, 18:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
xkristinaxbond
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024