В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 338 339 340 341 342 ... 425 426 »

"Слід тигра"

А ви таке бачили????А їли таке????За рецептом на форум до нашої Оксанки.Вона готує неперевершино!!!!Ось з нами поділилася такою незвичною і цікавою стравою!!! РЕЦЕПТ



Детальніше  Субота | 08:54 |  Коментарів: (2)

Святковий торт

У мене знову повтор...Знову зробила торт з філіжанкою кави ось вже в четвертий раз.Цей торт мабуть моя візитка карточка smile


Детальніше  П`ятниця | 12:46 |  Коментарів: (2)

Торт медовий

Гляньте яка смакота!!!!Ну хіба ж не смачно?Таким чудовим рецептом з нами поділилася наша дорога Ореста!Прошу у форум за рецептом. Ось тут рецепт


Детальніше  Вівторок | 14:42 |  Коментарів: (6)

Трюфельньний торт з горіхами

На коржі:
1 баночка згущеного молока
2 яйця
0.5стак борошна
0.5 стак какао
1 пачка порошку до випічки

Крем.1 плитка чорного шоколаду(76%)
1.5стакана вершків жирних
1 стак пудри
50гр масла
50гр коняку
0.5 стак подрібленого жареного арахісу

Пропитка:1 пакетик сухого питного шоколаду +2 ст л коняку

Яйця збити і влити згущене молоко.Розмішати і всипати просяне борошно з какао і порошком.Тісто має бути трохи густіше за тісто на млинці.Якщо сильно густе то додати трохи молока або води.

На пергаментному папері намалювати круг(цей рецепт розрахований на тортівницю розміром 22см в діаметрі) і виливати по 2-3 ст л на це коло,розмастити по кругу і пекти по 5хв при 200гр.Папір відразу знімати,бо як охолоне то не відстане.Відразу так само робити другий корж.Має вийти приблизно 6-8 коржів дуже тоненьких.
Пропитуємо коржі-в окропі(0.5стак)розводимо шоколад і додаємо коняку.Розмішуємо і даємо охолонути.Пропитка готова.

Крем.Розтоплюємо масло та шоколад у 2-3 ст л вершків.(до кипіння не доводимо).Окремо збиваємо вершки з пудрою і поступово вливаємо охолоджену щоколадну масу.Далі продовжуємо збивати.В кінці вливаємо коняк і все добре збиваємо по пишної маси.Перемазуємо пропитані коржі,при цьому кожний промазаний корж посипаємо арахісом.
Дати пропитатися торту мінімум 4години.

Смачного!!!

Детальніше  Понеділок | 10:04 |  Коментарів: (0)

А-ля фрікасе або жарке в хлібі

Сьогодні при неділі,хотілося чогось незвичного і я поблукавши в просторах нету наткнулася на рецепт Irmelli 
 з ЖЖ ,"Фрікасе в хлібі".Ось я загорілася бажанням таке приготовити.Звичайно взяла лише ідею,тому мій рецепт відрізняється від оригінала.Але я мабуть не вплинуло на смак,бо вийшло дуже смачно.

Потрібно :
Круглі булочки
Куряча грудка - 2 шт . ;
Перець болгарський - 1 шт . ;
Помідори у власному соку - 250 гр . ;
Цибуля - 1 шт . ;
 сметана - 1 / 2 склянки  
олія;
Зелень
Перець , сіль , каррі

Грудку помити , обсушити паперовим рушником. Нарізати на невеликі шматочки,кубіками.Дрібно нарізати цибулю і болгарский перець .Обсмажити на олії в в глибокій сковороді курку до утворення рум'яної скоринки. Приправити сіллю , перцем каррі.Окремо обсмажити цибулю,перець і туди ж додати помідори у власниму соці.Гасити на середньому вогні із закритою кришкою 15 хвилин.Потім все це додати у пательну де смажилася курка.Влити сметану і гасити на вогні ще кілька хвилин.

Зрізати верхівку у булочок , видалити мякуш.Наповнити булочки мясною сумішю і поставити у розігріту духовку на 15 хвилин.
Не передати словами яка смачна скоринка получається у хліба.Просочена соком з мясної суміші,аж проситься,щоб її спробувати.До речі з бакалом червоного вина смакує ще краще!
Приготуйте собі і ви.Ну дуже смачно!!!!

Детальніше  Неділя | 18:32 |  Коментарів: (1)
Неділя, 05/05/2024, 11:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024