В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 339 340 341 342 343 ... 425 426 »

Оформлення тортика на день народження

Ще один варіант оформлення торта на день народження


Детальніше  Неділя | 11:36 |  Коментарів: (1)

Успіння Пресвятої Богородиці

28 серпня святкуємо Успіння Пресвятої Богородиці День, коли Марія заснула, а її тіло одразу з душею було взяте Ісусом Христом до неба.

Вітаю всіх зі святом!!!!

"Величаємо Тебе, Пренепорочна Мати Христа Бога нашого,
і славимо Твоє всеславне Успення"
(Величання празника)
.

Детальніше  Субота | 10:01 |  Коментарів: (0)

Торт для малечі

Це один з варіантів оформлення тортика на день народження.Я його робила для хлопчика.Мама замовила рожевого слоненятка.Там де розочка,планується поставити свічечку з цифрою"5".

В середині горіховий бисквіт з вершковим кремом,шоколадом та жареним арахісом.


Детальніше  П`ятниця | 14:05 |  Коментарів: (2)

Торт,що тане в роті

Бисквіт кокосовий:
5 яєць розділити на жовтки і білки
1 стак цукру
1 стак муки
100гр кокосової стружки
1 пачка порошку до печива
Білки звиваємо з цукром до твердих піків,додаємо жовтки і продовжуємо збивати до щільної піни.Додаємо борошно вимішане з порошком та кокосовою стружкою.Обережно методом складання вимішуємо лопаткою в одну сторону до однорідності.Виливаємо тісто у застелену форму і печемо до готовності.Готовий бисквіт розрізаємо на три коржа і пропитуємо пропиткою.

Грушевий курд
склад:
0.5кг груш нарізати пластинками
1 ст. л. лимонної цедри
2 / 3 ст. цукру
2 яйця
50 г масла
приготування:
Груші відварити з цукром до мягкості і протерти блендером,додати цедру та  вершкове масло.Все прокипятити. Збити злегка яйця і, при постійному помішуванні,легко ввести до грушевого пюре.Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася корочка) і Остуджуємо.

Крем вершковий:
250гр жирних вершків
1 стак пудри
10гр желатину
Збити вершки до твердої піни ,поступово додаючи пудру і продовжуємо збивати поки піна не стане щільною і пухкою.Потім поступово вводимо розведений охолоджений желатин і збиваємо ще 15-20 секунд.
Пропитка:
Можна пропитати сиропом 150гр цукру звареного у 250гр води,з додаванням 100гр горілки.Я ж використала сироп з додаванням 150гр грушево-полуничного лікеру


Складаємо торт.
На пропитаний корж спочатку кладемо грушевий курд,далі вершковий крем і знову корж.Оформляємо по бажанню.

Детальніше  Неділя | 09:37 |  Коментарів: (7)

Свиняча вирізка в маринаді - рецепт вихідного дня

1400 гр.свинини(гарним куском)

для маринаду :

400 гр.білого сухого вина
1 ч.л.коріандра
1 / 2 ч.л.чорного перцю
1/2ч.л.-набір приправ для м'яса / червоний,зелений і білий перец.розмарин.суха гірчиця /
1 зубок часнику натерти на тертку.
1 цибулина (нарізати шматками )
сіль.
сік 1 / 2 лимона

М"ясо натерти сіллю і перетягнути шпагатом.
З усіх інгредієнтів приготувати маринад .
Залити м'ясо маринадом і поставити в холодильник на 7-8 годин.
М'ясо дістати з маринаду,витерти насухо.Маринад зберегти.
У жаростійку форму поставити наше м"ясо.
Поставити в нагріту до 200 " духовку і дати м'ясу зарум'янитися з усіх боків.
залити маринадом і накривши кришкою / або фольгою / запікати при 200 град 1.5 години .

Детальніше  Субота | 15:59 |  Коментарів: (2)
Неділя, 05/05/2024, 05:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024