В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 347 348 349 350 351 ... 425 426 »

Торт "Опера"

У нас на сайті вже є рецепт цього чудового та смачного торта.Наша форумчанка Оля поділилася рецептом у темі Торти.
Але в інтернеті багато рецептів цього торта під назвою "опера".Я знайшла рецепт найбільш наближений до справжнього класичного торта "Опера" на сайті Олександра Селезньова.Ось саме таким рецептом поділюся з вами.

Мигдальний бісквіт
4 яйця
150 гр. мигдальної пудри тобто мелених горіхів на пудру
160 гр. цукру
150 гр. борошна
25 гр. вершкового масла
4 білка
2ст л цукру

Кавовий крем
60 мл. молока
55 гр. цукру
2 ч.л. розчинної кави
1 жовток
125 гр. Вершкового масла

Кавовий сироп

80 мл. води
2 ст.л. цукру
1 ч.л. розчинної кави

Ганаш

160 гр. Гіркого шоколаду
80 мл. вершків

Помадка
50 гр. Вершкового масла
75 гр. Розтопленого гіркого шоколаду

Розігріти духовку до 220 гр.
Збиваємо міксером яйця, мигдальну пудру, цукор в піну
Окремо збити білки з цукром, перемішати з основною мигдальною масою. Всипати борошно, перемішати і в кінці додати розтоплене вершкове масло
Розподіляємо тісто на 3 частини. Випікаємо протягом 7 хвилин
Крем. Молоко, цукор і каву доводимо до кипіння.
На водяну баню ставимо злегка підбитий жовток і кавово молочний сироп. Збиваємо поки злегка не загусне. Охолоджуємо
Окремо збиваємо вершкове масло до білого і тонкою цівкою вводимо молочно-кавовий сироп.

Ганаш. Вершки доводимо до кипіння і вливаємо їх у дрібно рубаний шоколад. Даємо постояти

Сироп. Цукор з водою доводимо до кипіння, додаємо розчинну каву і охолоджуємо.

Помадка. Шоколад розтопити на водяній бані, додати розм'якшене вершкове масло.

Перший шар мигдального бісквіта просочуємо цукровим сиропом, тонким шаром по всьому периметру наносимо кавовий крем, кладемо 2й шар мигдального бісквіта, просочуємо його, потім тонким шаром наносимо ганаш. Кладемо 3й бісквіт, тонким шаром наносимо кавовий крем.
Ставимо в холодильник на 1 годину. Після охолодження поверхню торта покриваємо шоколадною помадкою.

Після охолодження можна нарізати до кави.Мягкий та пухкий з ароматом кави та шоколадним смаком.Я впевнена ,хто любить шоколад,то не залишиться байдужим до такого тортика.Спробуйте,це дуже смачно!!!!


Детальніше  Вівторок | 19:31 |  Коментарів: (1)

Тортик для чоловіка

Я сьогодні приїхала на потязі :)))

Торт "локомотив потяга "був зроблений для машиніста потяга.В середині бисквіт з кусочками шоколаду та вершково-карамельним кремом.Вага 3.200гр.


Детальніше  Неділя | 13:22 |  Коментарів: (2)

Тортик на ювілей

Сьогодні в чоловіка нашої Тані(Татяна) день народження-ювілей.Саме для цього був зроблений цей тортик.Вітаю Татяну з день народженням чоловіка.Здоровя,миру та любові вам обом!


Детальніше  П`ятниця | 18:59 |  Коментарів: (1)

Тірамісу з полуницею

Рецепт десерта ОСЬ ТУТ

А у сьогоднішньому десерті лише незначні доповнення.Поверх сирної маси додала різану полуницю,а самі бисквітні тістечка "Савоярді" вимочувала у полуничному лікері.

 
 
 


 




 


Детальніше  П`ятниця | 11:51 |  Коментарів: (1)

Салат "Фелічіта"

Нам потрібно:
2 невеличких свіжих огірка
 2 варені яйка 
1 банка консервованого тунця в маслі
1 баночка маринованих печериць
1 маленька баночка кукурудзи
майонез
зелена цибуля

Огірок нарізаємо дрібною соломкою і кладемо на дно тарілки,зверху поливаємо майонезом(сіточкою)
теж саме робимо з яйками і знову майонез.
Тунець з маслом розімняти вилкою і викласти поверх яйця.На тунець викладаємо мариновані печериці,знову майонез і тут має бути консервована кукурудза,.Я цей крок обійшла бо щось у мене не прижилася риба з кукурудзою.
На верх кукурудзи знову майонез сіточкою і добре посипати подрібленою зеленою цибулею.
СМАЧНОГО!


Детальніше  Четвер | 10:13 |  Коментарів: (1)
Неділя, 28/04/2024, 16:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
AleX_Stasiuk
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024