В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 348 349 350 351 352 ... 425 426 »

Сирник "шокочері"

На корж:
2стак муки
2ст л темного какао
0.5ст цукру
1 порошок до випічки
1 яйко
2ст л сметани
150гр маргарини

На сирну масу:
600гр сиру
1 порошок шоколадного пудингу
1стак сметани або вершків
4 яйця
1 ст цукру
1 плитка чорного шоколаду
Крім того
1 стакан вишень(у мене морожена)
0.5 плитки подрібленого шоколаду,або жменю шоколадних чіпсів
какао для наптків для оздоблення

З даних продуктів на корж замісити мяке тісто.Розділити на дві частини.Одну викласти у форму зробивши бортики.Далі кладемо вишні і посипаємо дробленим шоколадом і кладемо другу частину тіста(можна потерти).Ставимо у холодильник,а тим часом готуємо сирну масу.
Для того сир пропустити через мясорубку,додати сметану,жовтки,пудинг і добре вимішати.Ввести охолоджений розтоплений шоколад.Окремо збити білки з цукром і обережно частинами підмішати до сирної маси.Все викласти у форму з тістом.
Пекти 1 годину,готовність можна провірити методом струшування.При цьому серединка сир6ника має трохи коливатися.Тоді сирник готовий.Залишити його остигати у духовці.
Готовий сирник можна по бажанню залити шоколадною помадкою.Я ж просто посипала какао для напитків(але не гірким!)

Фото сирника у розрізі з близька


Детальніше  Понеділок | 11:46 |  Коментарів: (0)

Торт закусочний " Княжий"

Мимо такого пройти не можливо!Цей рецепт вибуховий на святковому столі і не тільки.А за рецептом на сторінку до нашої Яринки.Рецепт ОСЬ ТУТ

Тільки не забудьте зарегіструватися,якщо хочете таке скуштувати :) !

Детальніше  П`ятниця | 15:26 |  Коментарів: (0)

Рибні биточки

500гр рибного філе
100гр молока
60гр моркви
60гр капусти
50гр борошна
2 яйця
олія

Моркву і капусту припустити в молоці 5-10хв.
Філе риби,припущені в молоці моркву та капусту пропустити 2-3 рази через мясорубку,додати яйця.
Приготувати биточки,обкачати їх у борошні,обсмажити.Подавати на стіл і гарніром або із зеленим салатом.На гарнір добре підійде картопляне пюре або відварений рис.
Смачного!

Детальніше  П`ятниця | 10:16 |  Коментарів: (0)

Торт з полуницею і мусом з білого шоколаду

Бисквіт:
2 яйця
2ст л цукру
1пачка кіселю полуничного(мала пачка)
2ст л муки,
1 ст л розпушувача

Мус:
200 г білого шоколаду (дрібно натертого)
250 мл вершків
15гр желатину
близько 1стакана полуниці

Бисквіт.Яйця збити з цукром до твердих піків,вcиgати кісіль перемішаний з борошном та розпушувачем і обережно перемішати в одному напрямку.Випікати до готовності.Охолодити і пропитати сиропом.
Сироп:1стак цукру зварити у 0.5л води,можна використати полуничний сік або лікер.

Мус.
Розтопити шоколад на водяній бані. Замочити желатин в холодній воді. Нагріти 100 мл вершків й розчинити в них набряклий желатин. Залити гарячими вершками шоколад і розмішати. Охолодити до кімнатної температури. Збити вершки, що залишилися до м'яких піків. Потроху, у 3 прийоми, ввести збиті вершки у шоколадну масу, акуратно перемішуючи.

Збірка.
Рецепт на роз'ємну форму, розміром 22см.

У бісквіта зрізати верхню і нижню скоринки, Викласти корж на дно форми.
Відібрати полуницю однакового розміру і розрізати її навпіл (полуниця повинна бути обов'язково сухою, інакше вона може забарвити мус). Решту полуницю нарізати тонкими пластинками, половину з яких викласти поверх коржа.
Викласти шоколадний мус.Прикрасити.Я використала мигдальні пластівці.
Охолодити в холодильнику не менше 6 годин і подавати.


Рецепт Мішель з kuking.net


Детальніше  Середа | 12:48 |  Коментарів: (6)
Неділя, 12/05/2024, 10:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024