В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 349 350 351 352 353 ... 425 426 »

"Золотиста картопелька"

Картопля на нашому столі найчастіше,а я пропоную вам спробувати рецепт картоплі зі золотистою скоринкою.Один раз попробуєте то захочете скуштувати таку картоплю багато-багато разів!

Картопля - 6 шт
Цибуля - 1 шт
Петрушкa (за смаком)
Шинка - 150 г
Масло вершкове - 1 ст. л.
Сіль (на смак)
Перець чорний (мелений, за смаком)
Перець чилі (мелений, за смаком)
Сир твeрдий (тертий) - 50 г
Мукa - 1 ст. л.
панірувальні сухарі-1ст л
Яйце - 1 шт
Цибуля зелeна (за смаком)

Картоплю помити і відварити в шкірці.Картоплю розрізати навпіл, видалити м'якоть і потерти на дрібній терці.

Петрушку і зелену цибулю нарізати. Цибулю і шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі.Сир твердий натерти на терці.Обсмажену шинку і цибулю змішати з петрушкою, зеленою цибулею і сиром.Змішуємо картоплю з шинкою та сиром

Все акуратно перемішуємо, солимо й перчимо до смаку.

Наповнюємо половинки картоплі отриманим фаршем, з'єднуємо половинки, обвалюємо їх у борошні, яйці і в сухарях. Обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору

Отримуємо ніжну картоплю в хрусткій паніровці.Смачно та апетитно!

Детальніше  Понеділок | 10:22 |  Коментарів: (4)

Оформлення торта на день народження

В середині білий ванільний бисквіт зі вершково-сирним кремом та абрикосами.Торт на 3кг


Детальніше  Неділя | 18:37 |  Коментарів: (1)

Шифоновий бисквіт

Чудовий рецепт бисквіту для тортів.Користуюся ним вже давно,а ось тепер зробила фото і вирішила поділитися рецептом

4 білки
2 жовтки
130 гр.борошна
80 гр. +25 гр цукру
1.5 ч.л.порошку до печива
1/8ч.л.солі
90мл.молока/теплого,нагрітого до 30 "/
65 мл. олії без запаху
ваніль,цедра 1 лимона
форма діаметром 24 см.

Борошно,порошок просіяти і додати цукор(80гр.)сіль
Жовтки,молоко,олію,ваніль,цедру збити міксером на великій швидкості до білої піни.
З'єднати борошняну і жовткову суміші і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(решта 25) до стійких піків.
Додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш і аккуратно перемішати знизу вверх методом складання.
Потім додати решту білків і перемішати таким же методом щоб отримати однорідну пухнасту бісквітну масу
Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр 25-30 хвилин.
Готовому бісквіту дати охолонути
2 жовтки ,що залишилися можна використати для приготування крему.


Рецепт зі elaizik.livejournal.com


Детальніше  Неділя | 11:23 |  Коментарів: (5)

Сирник з вишнями та кокосовою присипкою

На сирну масу.

600-700гр хорошого сиру
150гр цукру
1 пудинг(любий)
3 яйця
ванілін
700-800 гр вишень

Тісто на корж

150 г розм'якшеного масла розтерти з 50 г цукру, 1 яйцем, 1 ч.ложкою порошка до печива, додати борошно муку (250г), тісто має бути м'яке та еластичне.
Розрівняти по дну форми, зробивши бортики
На тісто розмістити вишні(у мене заморожені), зверху викласти сирну масу, на неї кокосову присипку.Пекти все разом 1,15хв годину при невисокій температурі 170-180град
Сирна маса

Сир розтерти в блендері до кремоподібного стану з цукром, ваніліном, жовтками, пудингом, в кінці ввести збиті білки (3 шт.)

Посипка
: 200 г кокосової стружки, 70г цукру, 100 г масла ,50гр манки або борошна.Все змішати, посипати пиріг досить густо.

Мої коментарі.Сирник дуже смачний.У мене не було білої кокосової стружки,тому я використала кольорову,але моя порада-беріть лише білу,бо після випічки посипка виходить зовсім не апетитного кольору.

Їдею такого смачного сирника я взяла у Любані у ЖЖ,але звичайно не обійшлося без змін,які я зробила під смаки моєї сім"ї.

Детальніше  Субота | 10:45 |  Коментарів: (4)

Фарширована молода картопелька

Молода картопля невеликих розмірів
фарш свинний
цибуля
часник, сіль, перець

Спосіб приготування:

Картоплю очистити і промити. Зрізати верхню частину, серцевину вискребти ложкою, надавши картоплинам форму стаканчиків і заповнити начинкою.

Начинка.До фаршу дрібно кришимо цибулинку, подрібнюємо 5 зубчиків часнику, сіль, перець за смаком. Все добре перемішуємо і начиняємо картоплю. Ставимо картоплю на дечку отвіром доверху. Верх можна змазати майонезом та посипати тертим сиром.Залити вершками або сметанним соусом.
Запікаємо. Перед подачею на стіл картоплю викласти на блюдо, полити сметанним соусом і посипати зеленню.


Детальніше  П`ятниця | 20:50 |  Коментарів: (2)
Понеділок, 13/05/2024, 16:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
Nikita
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024