Картопля на нашому столі найчастіше,а я пропоную вам спробувати рецепт картоплі зі золотистою скоринкою.Один раз попробуєте то захочете скуштувати таку картоплю багато-багато разів! Картопля - 6 шт Цибуля - 1 шт Петрушкa (за смаком) Шинка - 150 г Масло вершкове - 1 ст. л. Сіль (на смак) Перець чорний (мелений, за смаком) Перець чилі (мелений, за смаком) Сир твeрдий (тертий) - 50 г Мукa - 1 ст. л. панірувальні сухарі-1ст л Яйце - 1 шт Цибуля зелeна (за смаком) Картоплю помити і відварити в шкірці.Картоплю розрізати навпіл, видалити м'якоть і потерти на дрібній терці. Петрушку і зелену цибулю нарізати. Цибулю і шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі.Сир твердий натерти на терці.Обсмажену шинку і цибулю змішати з петрушкою, зеленою цибулею і сиром.Змішуємо картоплю з шинкою та сиром Все акуратно перемішуємо, солимо й перчимо до смаку. Наповнюємо половинки картоплі отриманим фаршем, з'єднуємо половинки, обвалюємо їх у борошні, яйці і в сухарях. Обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору Отримуємо ніжну картоплю в хрусткій паніровці.Смачно та апетитно!
|