В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 346 347 348 349 350 ... 425 426 »

Торт "Шрек"

Ще одне моє творіння торт "Шрек",відпочиває біля камню.


Детальніше  Субота | 15:57 |  Коментарів: (3)

Мій сьогоднішній тортик

Торт "Принцеса на подіумі" smile

Торт вагою 5кг.В середині ляльки-торт "Сирний" а у нижньому-"Рафаело"

Детальніше  Субота | 11:06 |  Коментарів: (0)

Десерт "Ягідна фантазія "

Нам потрібно:
1стакан ягід
кілька полуничок
1 полунична галаретка(желе)
1 пачка желатину(15гр)
150гр жирних вершків
100гр морозива

На дно форми засипаємо жменю сухих ягід.Желатин розводимо на водяній бані і даємо йому трохи охолонути.А тим часом збиваємо вершки до твердих стоячих піків.По трохи вводимо морозиво і продовжуємо збивати.В самому кінці вливаємо розведений желатин і добре ще раз збити.
Цю вершкову масу вливаємо на ягоди у формі і ставимо у холод на 1 год.В серединку цієї маси можна додати любі ягоди чи фрукти.Я ж додала кілька полуниць.
Окремо розводимо галаретку і даємо їй охолонути.Коли маса у холодильнику застине то виймаємо і посипаємо ягодами.А зверху заливаємо охолонувшою галареткою.Ставимо всю цю смакоту в холодиньник для повного застивання.
Через годину десерт готовий.У мене силіконова форма,тому вийняла і перегорнула я свій десер без проблем.Якщо у вас не має силіконової форми то можна використати іншу але раджу застелити її харчовою плівкою.Тоді виймете свій десерт з форми без проблем.
Перед подачею оздобила білим шоколадом.Смачного!!!!


Детальніше  П`ятниця | 10:21 |  Коментарів: (6)

Оформлення тортика- ляльки

Давно у мене не було тортів-ляльок,щось була велика перерва,то тепер виправляю ситуацію.Ось закінчила оформляти Барбі.В середині торт сирний-йогуртовий з полуницею


Детальніше  Вівторок | 17:23 |  Коментарів: (0)

Сирник з цукатами

На корж:

250гр вівсяного печива з горішками
1 яйце
2ст л сметани

На сирну масу:
800гр домашнього сиру
4 яйця
100гр масла
1 пакет сметанкового пудингу
1ст л порошку до печива
1 стакан цукру
2 ст л корхмалю
1 лимон(цедра+сік)
150гр кольорових цукатів

На помадку:

1 плитка чорного шоколаду
50гр масла
2 ст л сметани

Печиво перемолоти на дрібочки+яйце та сметана.Вимішати і замісити тісто.Розкласти по дну розємної форми(24смД)

Сир перемолоти на мясорубці або пропустити через процесор.Додати жовтки,пудинг,порошок,крохмаль,розтоплене масло та цедру і сік лимона.Масу добре збити.
Білки збити в окремій посудині з цукром до твердих піків а потім акуратно підмішати до сирної маси.Всипати цукати(жменю залишити на оздоблення)і ще раз вимішати.

На тісто викладаємо сирну масу і печемо при 180гр близько 50-60хв.Серединка сирника при струшуванні має коливатися.Охолодити повністю у духовці.

Помастити помадкою і охолодити в холодильнику.

Помадка.У сметані розтопити масло та шоколад,довести до кипіння і добре мішати до повного розтоплення шоколаду.

Можна оздобити цукатами і подавати до столу з чаєм,кавою або компотом.Смачно та поживно!Спробуйте собі таке спекти.

Детальніше  Субота | 20:05 |  Коментарів: (4)
Неділя, 28/04/2024, 01:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024