В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 356 357 358 359 360 ... 425 426 »

Курячі ніжки в "золоті"

Потрібно:
стегенця-8 шт.,
Яйце-1 шт.,
Каррі,
сіль,
чорний мелений перець за смаком,
картопляні чіпси будь-які(1 мала пачка)
100гр сиру натертого на дрібній тертці.

Духовку нагріти до 200 гр.
З стегенець зняти шкірку. Яйце збити і додати в нього спеції. Чіпси розкришити руками дуже дрібно й перемішати з тертим сиром.
Стегенця спочатку вмочити в яйці, а потім обваляти в суміші з чіпсів і сиру.

Викласти стегенця в форму для запікання і запікати в духовці до рум'яної скориночки.

Ну дуже смачно і незвично!Спробуйте,вам сподобається.Думаю що ми на таке "підсядимо",бо у мене за тими ніжками чуть не побилися :)))


Детальніше  Вівторок | 09:49 |  Коментарів: (7)

Варена ковбаса по домашньому

1 кг нежирної свинини
- 500 гр. говядини
- 200 гр. свинячого сала
- 50 мл. сухого білого вина
- Велика жменя фісташок

- 0.5 ч.л. білого перцю
- 1 / 4 ч.л. мускатного горіха
- 2 ст.л. чорного перцю (горошком)
- 1 ст.л. цукру
- 2 ст.л. солі

Свинину пропустити через м'ясорубку , додати ст. л. солі і весь цукор, вимішати, покласти в миску, щільно накрити плівкою і витримати 12 годин в холодильнику.
Так само прокрутити яловичину, додати, що залишилася сіль, вимішати, покласти в миску, щільно накрити плівкою і витримати 12 год в холодильнику.
Ретельно змішати обидва види фаршу і 2 рази пропустити через м'ясорубку, кожен раз по 2 ч.л. додаючи біле вино.
Фісташки обдати гарячою водою (але не окропом). Обсушити на рушнику і разом з білим перцем додати у фарш.
Додати мускат. горіх, чорний перець горошком і ще раз ретельно перемішати.
Свиняче сало загорнути в плівку і заморозити. Гострим ножем, занурюючи його в гарячу воду, нарізати кубиками сало 10-12 мм.
Сало додати до фаршу і перемішати.
Харчову плівку скласти в 4 шари Фарш викласти на плівку у вигляді батона так,зкрутити добре, скріпити нитками і варити на малому вогні 2 години.Витягнути і дати повністю охолонути.

Мої коментарі.Я взяла лише свинину і сало.Замість фісташків взяла жарений арахіс,тим зробила дурницю,бо арахіс зварився і не хрумкає.та й лінива трохи,перекрутила через мясорубку лише раз,тому результат такий.Хоча на смак все получилось.Моїм хлопцям сподобалось.Краще ніж купована ковбаса з крохмалем.

Рецепт взяла на Каріна-форум.


Детальніше  Понеділок | 10:21 |  Коментарів: (4)

Піца від Марусі

На "Дівочих поседеньках" в Марусі я побачила чудовий рецепт приготування тіста на піцу.Цей рецепт "ходив" за мною.Ось я таки знайшла час і приготувала тісто по рецепту Марусі.Словами передати важко.Тісто таке слухняне,просто супер.При чому дуже добре розтягується.

Ось цитую рецепт Марусі:

"Тісто на піццу ніколи не робиться на молоці. Власне це тісто пісне і робиться лишень на воді і оливковій олії.
На склянку теплої води беремо одну пачечку сухих дріжджів (в пачці від 7 до 9-ти грам) одну ложечку цукру, пів ложечки солі, дві ложки оливкової олії і приблизно 450 грам муки. Замішуємо тісто, воно повинно бути мягке. Я це роблю в комбайні бо руць шкода.
Ставимо на годинку аби підійшло. Воно дуже добре зберігається в холодильнику кілька днів. З нього чудові піцци, кальзони або пампушки."

Дякую велике цій гарні господині,що поділилася чудовим рецептом.


Детальніше  Неділя | 12:18 |  Коментарів: (3)

Куряча грудка у вершках

Потрібно:
2 великих курячих грудок
2 цибулини
2 зубці часнику
сіль,перець
зелень
1 стакан жирних вершків
100гр твердого сиру

На великому вогні обжарити курячі грудки, нарізані невеличкими кусочками,до золотистого кольору.
На окремій пательній пожарити цибулю і додати до мяса.Також додати дрібно нарізаний часник.
Заливаємо все вершками і тушимо 7хв.
Сир потерти на терці і всипати до мяса.Все перемішати і протушити до розплавлення сиру.Додати зелень та перец.Якщо сильно густе то можна підлити трохи води.
От і готова підлива до картоплі,макаронів,гречки.Смачного!</P>


Детальніше  Субота | 18:28 |  Коментарів: (0)

Сирник чорнобровий

для тіста:
400 гр.борошна
4 ст.л.темного какао
250 гр.масла або маргарини
100 гр.цукру

начинка:
500 гр.хорошого сиру(я брала сиркову масу)
4 яйця
150 гр.цукру
1 гр.ванілі
1 пакет пудингу(я замінила пакетом заварного крему з лимонним смаком)
400 гр.мороженої або у власному соку вишні (я замінила мороженими порічками)
1.5 ст.л. крохмалю
100 гр.сметани
2 ст.л. порізаного лісового горіха
роз'ємна форма 26 см.в діаметрі змащена маслом

Борошно,масло,цукор і какао розтерти руками в крихту.
Збити яйця з цукром до білої піни,додати сметану.ваніль,пудинг і сир та перемішати.Більшу половину крихти вистелити у форму. Попередньо розморожену вишню змішати з крохмалем і висипати на крихти.Посипати горіхами, вилити начинку і обережно посипати верх крихтою,що залишилася(я потерла на терці).
Випікати в духовці при 180 попередньо прогрітій ,десь близько години.Виключити духовку і дати можливість сирнику охолонути в духовці.

Рецепт з польського блогу.Я зробила з невеличкими змінами,все що у душках.


Детальніше  Субота | 10:21 |  Коментарів: (2)
Неділя, 19/05/2024, 02:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024