В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 358 359 360 361 362 ... 425 426 »

Ідея оформлення тортика для дитини на 1 рочок

Ось сьогодні працювала над тортиком.В середині Шоколадний торт з карамельно-маковим прошарком і вишнями. .
 
 
 
Викройка пінеток у нас  на форумі http://myrecipe.at.ua/forum/21-57-1087-16-1269883081 
 (для зарегістрованих)

Детальніше  Субота | 21:22 |  Коментарів: (5)

Ідея тортика на ювілей для жінки

Ось щойно закінчила оформляти тортик для однієї дуже хорошої жіночки на день народження.Я її незнаю,але про неї дуже гарно відзиваються рідні та близькі їй люди,значить людина хороша і тортик має бути гарний,великий та смачний.
В середині "пяна вишня".Важить 3.800кг.


Детальніше  П`ятниця | 12:41 |  Коментарів: (5)

Шоколадно-маковий пляцок

Нам треба.На корж
4 яйця
чут. солі
1.5стак цукру
збити миксером
150г маргарину розтопити і долити туди 1ст.л сметани
1 ст фанти або мінеральної води або пепсі добавити і все збити
1п (10г) порошку до печива, і 0,5 ч.л. соди
2ст л какао
3 ст борошна просіяти (може бути трохи менше,залежить від муки)

Добре вимішати і розділити на два дека, вилити на застелені пергаментним папером і поставити випікатись на 15-20 хв при 180°C

Крем.0.5л хорошої сметани збити з 0.5ст пудри і влити половину розтопленого шоколаду,неперестаючи при цьому збивати.До пишної кавової маси.
Макова маса.200гр маку намочити на ніч у киплячому молоці і залишити запарюватися.злити молоко а мак розтерти(я робила це у блендері)
1 пачку(20гр)желатину розвести на воді або на соці(любому)
1 банку вареного згущеного молока(Іриска)вимішати з маком,додати пів плитки розтопленого шоколаду і желатин розведений.Добре вимішати масу.

Складаємо спочатку корж (я просочила вишневим компотом,для того щоб швидше пляцок просочився.того можна і не робити,але тоді треба дати більше часу пляцкові,щоб відійшов і став мягким)На корж макову масу,далі крем і знову корж.Поставити застигати пляцок на кілька годин.


Детальніше  П`ятниця | 11:25 |  Коментарів: (3)

Кошики з курячого філе

Кількість філе, залежить від кількості порцій
Я взяла 3 великих філе і розрізала так що отримала 6 шт

Начинка:
1свіжий помідор
1 маринов.перець
150гр копченої ковбаси(можна шинку,ковбаски,сосіски)
100гр жарених печериць
50гр твердого сиру
тут поле фантазії не обмежене.Думаю для начинки можна використовувати все що сподобається для вживання.

Кожне філе відбити, тонко, але залишивши серединку не чіпати, приправити спеціями.
У форми для маффін, в моєму випадку це металічні формочки для кексів, викласти філе так, щоб невідбита частина виявилася на дні.Дно я застеляла ,але як виявилося,достатньо було лише добре змазати маслом

Всі продукти для начинки порізати довільними кубіками і викласти на філе.Зверху покласти кусочок вершкового масла.

Загорнути і зверху притрусити тертим сиром.

 

Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, і пекти 30 хвилин. Смачно і гарно,це вам кажу направду!
 
Рецепт вже дуже давно у мене але ідея з форуму Каріни

Детальніше  Четвер | 11:32 |  Коментарів: (5)

Фаршировані відбивні

Треба:
кілька пластинок гарної сирої свинної полядвички
200гр грибів(у мене печериці)
50гр твердого сиру
2-3 зубця часнику
спеціїї для свинини
1 цибулина
2 яйця
борошно,олія для жарення

Начинка.Гриби помити нарізати дрібними пластинками і обжарити разом з цибулею до гарного золотистого кольору.Коли начинка охолоне то втерти до грибів сиру.

Свинне мясо гарно тоненько відбити.В процесі відбивання мясо збільшується в розмірах тобто подовжується.У нас получається довгий пласт мясної відбивної.Маринуємо мяско у спеціях і часнику.Залишаємо так на 30хв.

Далі на одну половину відбитого мяса кладемо 1ст л начинки і складаємо мясо пополам тобто як чебурек.
Обкотуляти в муці і в злегка збитому яйці і жарити з обох сторін до готовності.


Детальніше  Середа | 16:17 |  Коментарів: (1)
Неділя, 05/05/2024, 23:45
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 11
Гостей: 11
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024