В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 357 358 359 360 361 ... 425 426 »

Каннеллоні зі сиром

250 г каннеллоні
500 г сухого домашнього сиру
0.5л вершків або домашньої сметани
100гр плавленого сиру
сіль
перець

Соус "Бешамель":

50 г вершкового масла
3 ст.л. борошна
1 літр молока
100гр твердого сиру
сіль
перець

Каннеллоні - це макаронні вироби у вигляді великих трубочок. Чимось на смак нагадують лазаню,але у мене зі сиром ,то більше по смаку нагадали наші налисники

Приготувати соус "Бешамель".

Для цього розтопити вершкове масло.Додати борошно і все трохи обсмажити.Потім влити молоко, посолити, поперчити і варити до загустіння (за консистенцією соус повинен нагадувати рідку сметану).Сир натерти на середній тертці,додати до соусу і вимішати

Начинка зі сиру.

Сир добре розтерти з сметаною та плавленим сиром.Поперчити посолити і до смаку додати червоної паприки(необовязково!)
Каннеллоні заповнити сиром. Сильно набивати фаршем трубочки не варто, інакше вони можуть лопнути.
У форму для запікання викласти половину соусу бешамель.Викласти каннеллоні.Викласти залишився соус.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Мої коментарі.Другу частину карнелонні я зробила з мясним фаршем але до соусу додала 2 ст л томатної пасти.Смачно в обидвох випадках.


Детальніше  П`ятниця | 13:55 |  Коментарів: (12)

Тортик - казка для діток

Розкажу вам сьогодні казку про Івасика-Телесика і злу бабу Ягу,яка хотіла вкрасти Івасика..

Фрагменти тортика..

В середині торт Рафаело,вага 2.5кг


Детальніше  Четвер | 12:21 |  Коментарів: (7)

Паштет з індичої печінки

100гр шпондера
800гр індичої печінки
2 цибулини
1 велика морква
1 стакан білого вина
сіль,перець
100гр масла
100гр вершкового сиру(плавлений)

Шпондер нарізаємо кубіками і жаримо на сухій пательні до повного прожарювання.На цьому жирі що утворився жаримо помиту і приготовлено попередньо печінку.Додаємо терту моркву і жарену цибулю.Все тушимо 15 хв,помішуючи.Далі вливаємо вино і ще тушимо 15 хв але з відкритою кришкою,щоб вино трохи викіпіло.

Коли все остине пропускаємо через мясорубку.Викладаємо паштет на харчову плівку ,намазуємо сумішю розмякшеного масла з вершковим сиром і зкручуємо рулетом.Ставимо в холод застигати.Я ставила на ніч,а зранку гарно присмакувало з булочкою.

Мої коментарії.У мене на фото дуже мало сиру бо в хаті не знайшлося а в магазин було не охота йти.Одну частину паштету я зробила просто без сиру і масла.Можна нарізати як нарізку на стіл,але у мене більше люблять намазувати на хліб і робити канапки.Смачно,попробуйте і ви!


Детальніше  Середа | 11:50 |  Коментарів: (4)

Шоколадно-кокосові маффіни

У мене знову кексики.Люблять мої діти таку випічку бо це дуже добре смакує до кави до чаю.
Ось сьогодні випробовувала новий рецепт,правда це був рецепт на великий кекс а я зробила у вигляді кексиків.Але може через те вони не настільки виросли у формах,хоча структура дуже пухка .Судіть самі по фото.

300гр борошна
250гр цукру
250мл молока
100гр масла
1 яйце
1 пачка порошку до печива
1 стак кокосої стружки
2ст л какао
жменю шоколадних чіпсів(необовязково)

Перемішуємо борошно,порошок,цукор.Розтоплюємо масло,додаємо молоко,яйце,перемішуємо вилкою.Далі зєднуємо обидві суміші і ділимо масу на двоє.До однієї частини додаємо стакан кокосової стружки,до другої- 2 ст л какао.
У змащені попередньо формочки для маффінів(у мене паперові,тому я не змащую) кладемо спочатку ложку білої маси(вона густа і не тече)далі ложку шоколадної маси.На верх я посипала кількома шоколадними чіпсиками,просто для оздоблення.
печемо приблизно 25хв при 180гр.


Детальніше  Неділя | 18:04 |  Коментарів: (2)
Неділя, 19/05/2024, 01:45
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024