В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 370 371 372 373 374 ... 425 426 »

Мясний террин

Напередодні свят вирішила спробувати ще один рулет. Як на мене вийшов цілком гідний уваги рецепт.

Фарш-800г р
Білки курячих яєць-2шт
Куряче філе 1 шт
Шинка 100гр
Часник-2 зубки
Морква-1шт.
Олія -3 ст.л.
Петрушка-1 пучок (у мене без неї)
Яйця перепелині 8-10 шт.
Твердий сир 100гр
Сіль
Перець

Отже, мясо(у мене свинина) миємо, ріжемо, пропускаємо два рази через м'ясорубку.
Куряче філе та шинку(можна використати варену добротну ковбасу)ріжимо кубіками.
Відділяємо білки курячих яєць від жовтків. Жовтки нам, на жаль, у цій страві не знадобляться. Їх я використовувала для змащення випічки. Білки збиваємо в міцну піну, і обережно, щоб піна не осіла, вводимо в фарш. Перемішуємо. І ставимо миску з фаршем в холодильник.

Перепелині яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити.
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарубати.(у мене не було зелені)
Цибулю, моркву, часник почистити і подрібнити.
Розігріти в пательні олію (я використовувала оливкову).
Обсмажити овочі 4 хвилини. Дати охолонути. Додати у фарш. Посолити, поперчити. Всипати зелень і перемішати легкими рухами.
Аркуш паперу для випічки розміром з лист, в якому будемо запікати рулет, злегка! змастити олією та посипати панірувальними сухарями.
Викласти на папір фарш і надати форму "поліна".
На фарш помістити перепелині яйця, розподіляючи їх рівномірно і посипати їх тертим твердим сиром. Втиснути їх всередину фаршу і розрівняти поверхню.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Рулет змастити олією, ледь-ледь, загорнути в папір для випічки і випікати 40-50 хвилин.
За 15 хвилин до готовності розрізати пергамент, щоб рулет підрум'янився.
Різати рулет холодним, гострим ножем.


Детальніше  Вівторок | 10:46 |  Коментарів: (4)

Маково- смородиновий сирник

Тісто:

Яйце-2 шт
Цукор-100 гр
Вершк.масло-150 гр
Сгущ.молоко-2 ст.л
Сухе молоко-2 ст.л
Розпушувач-1 ч.л
Мука-1.5 ст

Все змішати,вилити в форму та поставити випікати 10 хв

Сирне тісто:

Сир краще базарний жирний)-0.5 кг
Мак мелений-1 ст
Яйце-4 шт
Ванільний пудинг( брала д.еткер)-1 пач
Цукор-100 шт

смородина морожена-100 гр

Сирне тісто змішати та вилити на корж,який пікся в духовці.На сирну масу висипати смородину ,трохи в масу її втопити.Та пекти в духовці.Смачного


Детальніше  Понеділок | 22:25 |  Коментарів: (0)

Салат аля -мімоза

Рецепт

Сардина в своєму соці- 1 банка
Яйце-4 шт
Морква сира-1 шт
Цибуля біла-1 шт
яблуко- 2 шт
Майонез
сік лимона-1 ст.л
Цукор-0.5 ч.л

Цибулю мілко пошаткувати,збризкати соком лимона та посипати цукром.Моркву потерти на мілку терку.Яблука на терці крупно та трохи збризкати соком лимона.Сардини,злити сік та подавити троха виделкою.Білок потерти на крупно,жовток _на мілко

В салатницю складаємо та перемащуємо майонезом.

Сардина+цибуля+майонез+морква+майонез+яблуко+майонез+білок+майонез+жовток

Смачного


Детальніше  Понеділок | 21:01 |  Коментарів: (0)

Торт "Яблунева ніжність"

Бисквіт з приколом
5 яєць
3/4 скл цукру
3/4 скл муки
1/4 скл крохмалю

Білки відділити від жовтків. Збити в тугу піну. По - трохи сипати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішіти,додати 1 ч л порошку до випічки,вмішати це в білок з допомогою широкої лопатки.Розмішати круговими рухами в одну сторону,легкою
Тортівницю викласти папером для випічки. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.

Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.

Не бійтесь кинути бісквіт на підлогу , при ударі щось відбувається і тісто не осідає!!!
Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Рецепт з польського блогу "Моя випічка"

Крем.

250мл жирних вершків збити з 0.5 ст пудри до тугої піни.Додати 2 ст л вареного згущеного молока і ще раз збити.
Начинка.
800гр кислих сортів яблука почистити і нарізати на пластинки.Проварити кілька хвилин з 1 ст цукру.Дати охолонути.

Корж розрізати на 3 коржі.На кожний корж викласти трохи варених яблук і промазати грубим шаром.Зверху трохи крему і знову корж.Далі так само.Верхній корж я залила розтопленим у 2 ст л сметани шоколадом.Оздобила рубленими горішками.

Торт готовий,як тільки застине шоколад.Мягкий,сочний і смачнючий.Спробуйте і ви!


Детальніше  Понеділок | 09:36 |  Коментарів: (5)
Понеділок, 06/05/2024, 04:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024