Фарш-800г р
Білки курячих яєць-2шт
Куряче філе 1 шт
Шинка 100гр
Часник-2 зубки
Морква-1шт.
Олія -3 ст.л.
Петрушка-1 пучок (у мене без неї)
Яйця перепелині 8-10 шт.
Твердий сир 100гр
Сіль
Перець
Отже, мясо(у мене свинина) миємо, ріжемо, пропускаємо два рази через м'ясорубку.
Куряче філе та шинку(можна використати варену добротну ковбасу)ріжимо кубіками.
Відділяємо білки курячих яєць від жовтків. Жовтки нам, на жаль, у цій страві не знадобляться. Їх я використовувала для змащення випічки. Білки збиваємо в міцну піну, і обережно, щоб піна не осіла, вводимо в фарш. Перемішуємо. І ставимо миску з фаршем в холодильник.
Перепелині яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити.
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарубати.(у мене не було зелені)
Цибулю, моркву, часник почистити і подрібнити.
Розігріти в пательні олію (я використовувала оливкову).
Обсмажити овочі 4 хвилини. Дати охолонути. Додати у фарш. Посолити, поперчити. Всипати зелень і перемішати легкими рухами.
Аркуш паперу для випічки розміром з лист, в якому будемо запікати рулет, злегка! змастити олією та посипати панірувальними сухарями.
Викласти на папір фарш і надати форму "поліна".
На фарш помістити перепелині яйця, розподіляючи їх рівномірно і посипати їх тертим твердим сиром. Втиснути їх всередину фаршу і розрівняти поверхню.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Рулет змастити олією, ледь-ледь, загорнути в папір для випічки і випікати 40-50 хвилин.
За 15 хвилин до готовності розрізати пергамент, щоб рулет підрум'янився.
Різати рулет холодним, гострим ножем.