В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 1 » Торт "Яблунева ніжність"
09:36
Торт "Яблунева ніжність"

Бисквіт з приколом
5 яєць
3/4 скл цукру
3/4 скл муки
1/4 скл крохмалю

Білки відділити від жовтків. Збити в тугу піну. По - трохи сипати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішіти,додати 1 ч л порошку до випічки,вмішати це в білок з допомогою широкої лопатки.Розмішати круговими рухами в одну сторону,легкою
Тортівницю викласти папером для випічки. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.

Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.

Не бійтесь кинути бісквіт на підлогу , при ударі щось відбувається і тісто не осідає!!!
Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Рецепт з польського блогу "Моя випічка"

Крем.

250мл жирних вершків збити з 0.5 ст пудри до тугої піни.Додати 2 ст л вареного згущеного молока і ще раз збити.
Начинка.
800гр кислих сортів яблука почистити і нарізати на пластинки.Проварити кілька хвилин з 1 ст цукру.Дати охолонути.

Корж розрізати на 3 коржі.На кожний корж викласти трохи варених яблук і промазати грубим шаром.Зверху трохи крему і знову корж.Далі так само.Верхній корж я залила розтопленим у 2 ст л сметани шоколадом.Оздобила рубленими горішками.

Торт готовий,як тільки застине шоколад.Мягкий,сочний і смачнючий.Спробуйте і ви!

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2571 | Додав: ir71
Всього коментарів: 5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 11/05/2024, 05:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024