В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 13

Жулєн

Вам будуть потрібні:
гриби свіжі (або заморожені) - 500г;
ріпчаста цибуля 2 шт.;
борошно - 3ч. л;
вершкове масло - 50гр;
жирна сметана(бажано домашня) - 250 мл;
сир - 250г, сіль,
перець чорний мелений - на смак

Гриби тоненько нашаткувати.
Цибулю дрібно порізати.
Цибулю і гриби змішати, поперчити, підсолити і обжарити на помірно нагрітій пательні протягом 5-7 хвилин, попередньо розтопивши на пательній вершкове масло.
У самому кінці обсмажування, додайте борошно і ще трохи протушіть.Можна долити трохи сметани.

Підготовлені гриби розкласти по порційних формочках і залити сметаною.
Сир натерти на тертці і розкласти його по формах поверх грибів зі сметаною. Духовку нагріти приблизно до 150 градусів і запікати жюльєн до утворення золотистої скоринки. Жюльєн подається гарячим.


Детальніше  Субота | 22:39 |  Коментарів: (1)

Ліниві курячі ніжки

Для приготування ніжок нам потрібно:

куряче філе 2шт
3-4зубця часнику
1 ст л майонезу
1 ч л гірчиці
1 ч л соевого соусу
соломка хлібна,солена

Маринуємо спочатку філе у соусі(всі компоненти змішати) на 30 хв.Потім тоненько нарізаємо філе пластинками і добре відбиваємо

Готуємо тісто.

Для цього у миску засипаємо
2.5ст муки,130гр майонезу і стільки ж холодної води.Можна додати 1 яйце.Місимо тісто меке і еластичне.Може трохи липнути до рук,але я змащую руки олією і все добре виходить.

Тоненько розкачуємо і з тіста нарізаємо полоски на 3.5см.Полосочку філе намотуємо на солену соломку а дала намотуємо полоску з тіста.Намотити треба так щоб тісто трохи заходило одне на одне.

Жаримо у великій кількості олії до золотистого.Викладаємо "курячі ніжки" на паперову салфетку для видалення зайвого жиру.
 
 
 
Смачного!

Детальніше  Субота | 16:32 |  Коментарів: (3)

Кокосові кексики

Ніжна мяка кокосова випічка з маленькою ноткою чорного шоколаду,не залишить вас байдужими.Спробуйте собі таке приготовити.

300гр муки
1пакетик розпушувача
2 яйця
250мл кефіру
100мл олії
1 стак цукру
1 стак кокосової стружки
шоколадні крапельки(жменя)
ваніль
Для оздоблення квіточки з мастики і 50гр вершково-сирного крему.

Просіяти муку з розпушувачем,додати цукор і ваніль.Окремо змішати яйця,кефір і олію.Обєднати дві суміші і всипати кокосову стружку і добре вимішати вилкою(не міксером!)
У підготовлені формочки кладемо 1 ст л тіста,сипемо по кілька шт шоколадний капельок і ще одну ст л тіста.Ставимо у розігріту духовку на 30хв при 180гр.Охолонувші кексики прикрасити по бажанню.


Детальніше  Субота | 10:16 |  Коментарів: (4)
П`ятниця, 26/04/2024, 20:25
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024