В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 13 » Жулєн
22:39
Жулєн
Вам будуть потрібні:
гриби свіжі (або заморожені) - 500г;
ріпчаста цибуля 2 шт.;
борошно - 3ч. л;
вершкове масло - 50гр;
жирна сметана(бажано домашня) - 250 мл;
сир - 250г, сіль,
перець чорний мелений - на смак

Гриби тоненько нашаткувати.
Цибулю дрібно порізати.
Цибулю і гриби змішати, поперчити, підсолити і обжарити на помірно нагрітій пательні протягом 5-7 хвилин, попередньо розтопивши на пательній вершкове масло.
У самому кінці обсмажування, додайте борошно і ще трохи протушіть.Можна долити трохи сметани.

Підготовлені гриби розкласти по порційних формочках і залити сметаною.
Сир натерти на тертці і розкласти його по формах поверх грибів зі сметаною. Духовку нагріти приблизно до 150 градусів і запікати жюльєн до утворення золотистої скоринки. Жюльєн подається гарячим.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 651 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 13:28
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016