В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 379 380 381 382 383 ... 425 426 »

Млинці з шампанського

Тісто:
Шампаньське-250 мг
Яйце-2 шт
Цукор-1 ст.л
сіль-щіпка
Вершк.масло-2 ст.л
Мука- 150 гр

Кисіль клубничний-2 пакетикапо80 гр( води взяла вдвічі менше).
Клубника-100 гр( морожена)

Терти масло,яйця,цукор ,сіль.Добавити шампаньське та потім муку.Випікати тоненькі млинці.

Зробити кисіль.Має бути густий.Клубнику розморозити та порізати.
Та таріль кладемо млинці,перемазуємо їх киселиком.На останій млинець клубнику та залити рештою киселя.
Дуже ніжний та смачний десерт.Смачного.


Детальніше  Середа | 13:37 |  Коментарів: (4)

Курник

Тісто для курника можете брати різне і дріждьове ,і солене пісочне.В мене цей раз слойоне 0.5 кг
Тісто на млинці теж різне можна.В мене млинці мереживо.

Начинка:

1) Курині окорочка-2 шт зварити,кістки видалити,мясо посікти.На сковорідкі на вершк.маслі пожарити цибулину,потім дати мясо,залити сливками(або сметаною) .посолити,поперчити.Добавити сир тв.50 гр

2) Печериці -300 гр порізати,пожарити з цибулею ,залити сливками(сметаною) ,посолити,поперчити.Добавити сир тв-50 гр

3)Рис варений -1 ст ,пожарити на маслі цибулю.добавити рис,залити бульоном .посолити поперчити,в кінці варені яйця 2 шт посічені та сир 50гр

Форму вкрити пергаментом,змастити,покласти пласт тіста ,на нього два блина ,змастити начинкою №1

Накрити блином,змастити начинкю№2
знову накрити блином ,та начинка № 3 та так далі.
Все знову накрити блином,.

потім тістом

Форма пирога має вийти конусом. на верхушкі зробити розріз та закрити пробкою з тіста.Тісто змастити яйцем

та поставити в духовку 175-50 хв.Готовий пиріг вийняти,в розріз налити 50 мг бульону,та хай годину постоїть,віддихне.Смачного


Детальніше  Середа | 11:19 |  Коментарів: (6)

млинці Мереживо

Мереживо млинці

Ці млинці кожен день пекти не будеш,але на свята можна трохи себе та родину побавити

Опара
Молоко-2 ст.теплого
Мука-2 ст
Дріжді сухі-1.5 ч.л
Цукор- 1 ст.л

В муку всипати дріжді ,цукорперемішатьита влити молоко.Замісити тісто та поставити в тепле місце на 30 хв

Тісто:

Гречана мука-1 ст (якщо муки нема,то на кофемолці зробити,та на сито просіяти)
Морква-3 шт ( зварити та на блендері зробити в пюре
Яйце-3 шт(жовтки окремо від білків)
Масло рослин..-5 ст.л
Молоко-2 ст. теплого
Вода-1 ст . тепла
Сіль-1 ч.л


Моркву,жовтки,молоко,воду змішати..Добавити в опару,потім рослин.масло та взбиті з сілью білки.

Поставити на 30 хв. в тепле місце.
Від рецепта відступати не рекомендую.хіба ,що згодом добавити трохи води.
Потім тісто дуже добре розмішати та пекти млинці на сильному вогні,та добре пропікати.

Ось таке мереживо виходить

Смачного


Детальніше  Понеділок | 17:32 |  Коментарів: (9)

Бешбармак

Тісто має бути ,як на вареники.Треба його розкачати тонко та порізати на куски.
Мясо добре баранина,але можна з жирної птиці(з качки супер)

Треба варити мясо до мягкості,посолити,дати спреції(Перець,лавр.лист,часник,цибуля).Мясо з бульйону витягти,а туди вкинути тісто.Хай вариться.В цей час нарізати півкільцями цибулю та залити горячим бульйоном,хай запариться.
На блюдо кладемо тісто,на нього мясо ,а на мясо цибулю.Посипати перцем та зеленою цибулею.Смачного.


Детальніше  Понеділок | 14:55 |  Коментарів: (4)

Кофейний торт

 
 
 
 
 
1 і 3 / 4 склянки борошна
 1склянка цукру
3 / 4 склянки какао
2 чайні ложки соди
1 чайна ложка порошку до випічки
половина чайної ложки солі
1 склянка кефіру
1 / 2 склянки олії
2 яйця
1 чайна ложка ванільного екстракту
 1 чашка свіжозвареної гарячої кава (розчинна)
 
Просіяти у велику тарілку борошно, цукор, какао, соду, порошок, сіль. У другу чашу налити кефір, масло, яйця, ваніль. Змішати змішувачом на повільній швидкості  інгредієнти. Додати сухі інгредієнти і перемішати швидко. Поступово додати гарячу каву, помішуючи.
 Вилити у застелену форму. Випікати при температурі 180 º С протягом приблизно 35 - 40 хвилин, до сухої палички.
Я розрізала на дві частини а можна і на три бо корж виходить високим і дуже чорним
 
 
 
 
Крем.
 
1 стакан вершків(я беру кондитерські)
1 плитка шоколаду
 
Для пропитки коржів-розчинна солодка кава
 
Збити вершки і по троху вливати розтоплений охолоджений шоколад.Все гарно збити і перемастити просочені коржі
 

На верх я просто розтопила кілька шоколадних цукерок у ст л сметани і змазала тортик.Поставила у холод щоб охолонув.Дуже смачно смакує до кави і чаю.Пригощайтеся,смачного!!!

Детальніше  Понеділок | 11:16 |  Коментарів: (4)
Субота, 18/05/2024, 23:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024