Куриний бульон-1 л
Курине філе-300 гр
Гриби шиитаке- 100 гр( зараз грибы у меня були печериці-200 гр)
Паростки бабмука-0.5 баночки( це паростки молодого бамбука консервірований порізаный лапшой,але якщо бамбука нема,то можна картоплю ,порізану соломкой тонкой)
Морква-1 шт
Цибуля-1 шт
імбирь-1 корінчик ( можна порошок 1 ч.л)
Часник-4 зубця
Кунжутное масло- 3 ст.л( якщо кунжутного масла нема,то на сухій сковорідці прожарюється семена кунжута ,а потім добавляете рослин.олія)
Соєвий соус- 3 ст.л
Чілі- по вкусу
Все готовиться дуже швидко На сковорідку наливаємо кунжутне масло,кладем часник з імбирем, жарим 1 хв., потім цибулю,2 хв,моркву,2 хв,порізане філе куриці,5 хв,гриби,3 хв.,паростки( или картошку)3 хв,чілі та соєвий соус,1 хв.Все висипаємо в бульон,якщо треба посоліть.Суп готовий.Смачного