В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 381 382 383 384 385 ... 425 426 »

Китайський грибний суп

Китайський грибний суп

Куриний бульон-1 л
Курине філе-300 гр
Гриби шиитаке- 100 гр( зараз грибы у меня були печериці-200 гр)
Паростки бабмука-0.5 баночки( це паростки молодого бамбука консервірований порізаный лапшой,але якщо бамбука нема,то можна картоплю ,порізану соломкой тонкой)
Морква-1 шт
Цибуля-1 шт
імбирь-1 корінчик ( можна порошок 1 ч.л)
Часник-4 зубця
Кунжутное масло- 3 ст.л( якщо кунжутного масла нема,то на сухій сковорідці прожарюється семена кунжута ,а потім добавляете рослин.олія)
Соєвий соус- 3 ст.л
Чілі- по вкусу

Все готовиться дуже швидко На сковорідку наливаємо кунжутне масло,кладем часник з імбирем, жарим 1 хв., потім цибулю,2 хв,моркву,2 хв,порізане філе куриці,5 хв,гриби,3 хв.,паростки( или картошку)3 хв,чілі та соєвий соус,1 хв.Все висипаємо в бульон,якщо треба посоліть.Суп готовий.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 16:42 |  Коментарів: (2)

Росольник

300 г м’яса,
2 солоних огірки,
4-5 картоплин,
2 цибулини,
по 1/2 кореня петрушки та селери,
 1/2 морквини,
кулак круглого рису,
 4 ст. ложки вершкового масла,
 4 ст. ложки сметани,
розсіл від огірків(на смак),
 лавровий лист, сіль,
чорний перець горошком на смак,
зелень петрушки та кропу.
 
З м’яса зварити бульйон. Солоні огірки очистити, розрізати уздовж, видалити зерна і нарі­зати кубіками. Моркву, корінь петрушки та селери, ріпчасту цибулю нарі­заю соломкою і пасерую на маслі.
У киплячий бульйон кладу почищену і на­різану скибочками картоплю, ва­рю протягом 5—7 хв і сиплю рис. Давши закипіти, додаю пасеровані корені, підготовлені огірки, сіль, перець, лавровий лист та огірковий розсіл (проціджений) і варю на малому вогні 10 хв. Заправляю росольник сметаною. Перед пода­ванням посипаю дрібно наріза­ною зеленню петрушки
 

Детальніше  П`ятниця | 12:58 |  Коментарів: (1)

Батон мясний

Батон мясний

Свинина-500 гр
цибуля-1 шт
Часник-3 зубца
Гриби-4 шт
Сир.тв-150 гр
Яйце сире-3 шт
Манка- 3 ст.л
Сіль,перець

Свинину перекрутити на фарш с цибулею ,часником.Натерти 100 гр сира,вбити яйце,добавити манку ,посолити,поперчити.Всю цю масу хорошо відбити об стіл(берете весь фарш и кидаєте в посуду),десь хв 10 .

Берете фольгу та батончиком ложете половину фарша

Потім в фарш встромити цілі гриби

Накрити другою частиною фаршу

Та звертаємо фольгу з фаршем ковбаскою

Ставимо в духовку выпікати.Випікаємо при 200-25 хв.Потім батон відкрити від фольги ,зверху положити пластинками 50 гр сира та поставити на 10 х. в духовку
Все ,батон готовий.Охолодити та нарізати.


Детальніше  Четвер | 19:06 |  Коментарів: (5)

Знайомтись,лялька Оксана(торт на заказ)

У мене знову чергова лялька.Та щож поробиш якщо маленьким дівчаткам подобаються торти у вигляді ляльки.Вони заказують а я печу
В середині "Пяна вишня"

 

 
 
 
 
 


Детальніше  Четвер | 15:35 |  Коментарів: (5)

Майонезна бабка з шоколадом

0,5 ст. борошна
0,5 ст. крохмалю
1 ст. цукру
4 яйця
0.5 ст. майонезу
2 ч.л. розпушувача
1 п. шоколаду, цукрова пудра

Яйця збити з цукром, додати майонез.Всипать в масу борошно змішаним з розпушувачем та крохмалем, вимісити з даних продуктів тісто.
В готове тісто додати поломаний на дрібні шматочки шоколад і викласти у змащену маслом форму, і пекти 50 хвилин при середній температурі. Охолоджену бабку посипати пудрою


Детальніше  Четвер | 12:24 |  Коментарів: (1)
Неділя, 05/05/2024, 19:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024