В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 4 » Батон мясний
19:06
Батон мясний
Батон мясний

Свинина-500 гр
цибуля-1 шт
Часник-3 зубца
Гриби-4 шт
Сир.тв-150 гр
Яйце сире-3 шт
Манка- 3 ст.л
Сіль,перець

Свинину перекрутити на фарш с цибулею ,часником.Натерти 100 гр сира,вбити яйце,добавити манку ,посолити,поперчити.Всю цю масу хорошо відбити об стіл(берете весь фарш и кидаєте в посуду),десь хв 10 .

Берете фольгу та батончиком ложете половину фарша

Потім в фарш встромити цілі гриби

Накрити другою частиною фаршу

Та звертаємо фольгу з фаршем ковбаскою

Ставимо в духовку выпікати.Випікаємо при 200-25 хв.Потім батон відкрити від фольги ,зверху положити пластинками 50 гр сира та поставити на 10 х. в духовку
Все ,батон готовий.Охолодити та нарізати.

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 952 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 11/12/2016, 07:05
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1210]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016