В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 5 » Росольник
12:58
Росольник
300 г м’яса,
2 солоних огірки,
4-5 картоплин,
2 цибулини,
по 1/2 кореня петрушки та селери,
 1/2 морквини,
кулак круглого рису,
 4 ст. ложки вершкового масла,
 4 ст. ложки сметани,
розсіл від огірків(на смак),
 лавровий лист, сіль,
чорний перець горошком на смак,
зелень петрушки та кропу.
 
З м’яса зварити бульйон. Солоні огірки очистити, розрізати уздовж, видалити зерна і нарі­зати кубіками. Моркву, корінь петрушки та селери, ріпчасту цибулю нарі­заю соломкою і пасерую на маслі.
У киплячий бульйон кладу почищену і на­різану скибочками картоплю, ва­рю протягом 5—7 хв і сиплю рис. Давши закипіти, додаю пасеровані корені, підготовлені огірки, сіль, перець, лавровий лист та огірковий розсіл (проціджений) і варю на малому вогні 10 хв. Заправляю росольник сметаною. Перед пода­ванням посипаю дрібно наріза­ною зеленню петрушки
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 3306 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25/04/2024, 20:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024