В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 405 406 407 408 409 ... 425 426 »

Яблучний лінивий пиріг

•1,5 кг яблук
•ваніль, кориця за смаком
•1 стакан муки
•1 стакан манки
•1 стакан цукру
•0,5 ч.л розпушувача
•150г масла вершкового

Спосіб приготування
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці. Приправити корицею і ваніліном.
Змішати всі сухі продукти.
Дно форми викласти папером.
Першим шаром розкласти 1/3частину яблук, зверху 1/3 частини сухої суміші. Всього по 3 шари яблук і борошняної суміші.
Зверху натерти на терці масло.
Випікати при 200 град. 60 хвилин. Остудити у формі.
 
Мої коментарії.В рецепті немає яєць!!!я дуже ввагалася коли робила цей пиріг,але мої сподівання себе виправдали.Дуже смачний і вологий получився пиріг.До рецепту я додала 1 пачку яблучного кіселю.Яблука брала кислі а кількість цукру зменшила.Ну це по бажанню-хто яке більше любить.Швидко і смачно!Я задоволена такою випічкою! 
Рецепт взятий зі сайту Кулінар

Детальніше  Понеділок | 13:02 |  Коментарів: (0)

Шашлик.Маринад для шашлика

2600кг свинної шиї
1 пачка приправи до свинини
1кг цибулі колечками,1 великий пучок кропу
500-600мл кефіру або кислого молока бажанно добре прокислого
 
 
М'ясо нарізаємо кубіками 3*3см.І викладаємо у миску щільно кусок до куска одним рядом.І добре посипаємо приправою і порізаним кропом.
Слідуючий ряд шар цибулі,а далі знову м'ясо з приправою.Верхній шар –шар з цибулі.Залишаємо все на 5-6 годин маринуватися.Далі заливаємо все м'ясо кефіром і добре вимішуємо руками при чому старатися добре втерти всі приправи в м'ясо.Залишити маринуватись м'ясо на 5-6 год(краще на ніч)
Перед тим як смажити шашлик,рідину яка утворилась від соку мяса ,злити.
Смажити на гарячих вуглях,час від часу перевертаючи шашлик.
Мягкий,сочний з ароматом димка,спробуйте!!!

Детальніше  Понеділок | 12:59 |  Коментарів: (0)

Сирне печиво

 
200гр масла
1ч л солі
200гр твердого сиру
2 жовтки
2 стак муки
3ст л гірчиці
На кінчик ножа меленої паприки
Тмин,кунжут або любі інші приправи

Масло збити з гірчицею до пишної маси,додати жовтки і добре розбити.Поступово всипати муку і приправи і розмішувати.В самому кінці додати тертий сир,замісити тісто,зкрутити валиком і поставити в морозилку на 1 годину.
Нарізати кружечками і випікати у розігрітій духовці до золотистого кольору.

Мої коментаріїї.Печиво чудове!Приправи можна давати любі,які ви любите.Також можна додати дрібно посічену зелень.
Треба обов’язково дочекатися,щоб підстило бо у гарячому вигляді воно сильно ломиться.Дуже добре смакує з пивом.

Детальніше  Понеділок | 12:57 |  Коментарів: (1)

Кекс НЕГРЕНЯ

"Вибрані шоколадні торти" ("Бібліотечка світової кухні")
2 стакана муки з розпушувачем
1/3 стакана какао
1 стакан цукру
200 г вершкового масла
250 г гіркого шоколаду, подрібнити
1/3 стакана теплої води
3 яйця
 

Духовку нагріти до 160 градусів. Змастити глибоку форму
(23 см) розтопленим вершковим маслом
Просіяти у велику миску муку і какао. У центрі зробити поглиблення.
У середню каструльку налити воду, додати цукор, вершкове масло, шоколад і перемішувати на слабкому вогні, поки масло і шоколад повністю не розтануть і суміш не стане однорідною.
Зняти з вогню. До сухих інгредієнтів додати масляно-шоколадную суміш і яйця і швидко і акуратно перемішати дерев'яною ложкою. Не перемішуйте довго!
5. Масу викласти у форму і випікати 1 годину або до тих пір, поки зубочистка не вийде чистою з тортика.
Залишити у формі на 20 хвилин, потім перевернути на решітку
Мої коментарі. Якщо будете пекти не в силіконовій формі, треба викласти дно і борти папером для випічки і змастити папір маслом. Форма неодмінно має бути глибокою - тортик добре піднімається. А робити його дуже просто, ось тільки печеться він потихеньку. Шоколадна маса до забивання яєць не густа, після перемішування з яйцями стає в'язкою і збирається до купи, майже не залишаючи слідів на стінках миски. Стежите аби не пересушити кекс.
В оригінальному рецепті кекс добре полити помадкою зі шоколаду.Але кекс настільки шоколадний що я обійшлася без неї

Детальніше  Понеділок | 12:53 |  Коментарів: (0)

СОТЕ З ОВОЧІВ

1 баклажан
1кабачок
1 червоний перець
1 жовтий перець
3шт помідорів
50гр тв..сиру
Сіль,приправи
2зубчика часнику,зелень
 
 
Великий баклажан нарізати кубіками і посолити.Почекати щоб вийшла гіркота.а потім пожарити на оліїї.Цибулю теж нарізати і пожарити,змішати з баклажанами.
Помідори ,кабачок і перець (бажано різних кольорів )нарізати кубіками.
У змащену форму викладаємо на дно баклажан з цибулею,а далі шарами чергуємо перець.кабачок,помідори.Верхній шар має бути помідори.Посолити,приправити і на верх потерти твердий сир.Ставимо у розігріту духовку на 30хв.
Посипати зеленю і дрібно нарізаним часником.СМАЧНОГО!

Детальніше  Понеділок | 12:51 |  Коментарів: (0)
Середа, 24/04/2024, 20:28
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 50
Гостей: 50
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024