В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » Шашлик.Маринад для шашлика
12:59
Шашлик.Маринад для шашлика
2600кг свинної шиї
1 пачка приправи до свинини
1кг цибулі колечками,1 великий пучок кропу
500-600мл кефіру або кислого молока бажанно добре прокислого
 
 
М'ясо нарізаємо кубіками 3*3см.І викладаємо у миску щільно кусок до куска одним рядом.І добре посипаємо приправою і порізаним кропом.
Слідуючий ряд шар цибулі,а далі знову м'ясо з приправою.Верхній шар –шар з цибулі.Залишаємо все на 5-6 годин маринуватися.Далі заливаємо все м'ясо кефіром і добре вимішуємо руками при чому старатися добре втерти всі приправи в м'ясо.Залишити маринуватись м'ясо на 5-6 год(краще на ніч)
Перед тим як смажити шашлик,рідину яка утворилась від соку мяса ,злити.
Смажити на гарячих вуглях,час від часу перевертаючи шашлик.
Мягкий,сочний з ароматом димка,спробуйте!!!
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1464 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26/04/2024, 03:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024