В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 8 » Фарширований батон
15:19
Фарширований батон
1 / 2 батона з товстої хрусткою скоринкою(добре брати не свіжий)
350 г яловичого або свинячого фаршу
2 середніх яйця
80-100 мл молока
сіль
перець
трохи часнику

Ретельно вибрати м'якуш з батона(у мене тонкий багет)
Половину м'якоті залити молоком і подрібнити
Додати яйця, добре розмішати
Додати фарш, посолити, поперчити ,додати вичавлений часник і ретельно вимісити
Щільно нафарширувати батон, загорнути в плівку.
Запікати в духовці при 200гр приблизно 20-30хв
Дати постояти 5 хвилин і нарізати скибками по 1,5

Це можна їсти є як бутерброд, фарш чудово пропікається і не вивалюється.

ідею страви взяла на Каріна форум.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 739 | Додав: ir71
Всього коментарів: 4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 09/12/2016, 08:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1208]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016