В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »

Горіхово-маковий торт

Для двох горіхових коржів необхідно:
- 2 ст. очищених волоських горіхів
- 1 ст. цукру
- 1 ст. борошна
- 3 яйця
- 200 гр. вершкового масла
- 20 гр. сметани
- 0,5 ч. л. соди
Для 1 макового коржа необхідно:
- 0,5 ст. борошна
- 0,5 ст. цукру
- 100 гр. вершкового масла
- 50 гр. маку
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 2 яйця
Для кремовою начинки необхідно:
- 1 банка згущеного молока
- 50 гр. вершкового масла

Готуємо горіхові коржі.
Розм'якшене вершкове масло розтираємо з жовтками і цукром.Добавляем розтерті горіхи і борошно.
Добре все перемішуємо
Білки збиваємо з дрібкою солі в густу піну.
Додаємо до тіста і акуратно перемішуємо зверху вниз.
Випікаємо два горіхових коржа.
Переходимо до приготування макового коржа.
Заливаємо окропом мак.
Масло, цукор і ванільний цукор збиваємо міксером.
Додаємо борошно, розпушувач і яйця і знову все збиваємо. Додаємо запарених мак і знову все перемішуємо.
Випікаємо один маковий корж.
Для приготування крему варимо банку згущеного молока в киплячій воді 3 години,або беремо готове покупне молоко "Іриска". Остуджуємо банку, відкриваємо і змішуємо згущене молоко разом з вершковим маслом.
Готовий торт прикрашаємо меленими горіхами і тертим шоколадом і чим завгодно.
Залишаємо просочитися на ніч ...
І насолоджуємося вранці смачним десертом!


Язик маринований

Язик яловичий( свиний теж підійде)-1.5 кг
Часник-4 зубця
Петрушка,укроп
Соєвий соус-5 ст.л
Мед- 1 ст.л
Перец чілі

Варити яловичий язик 3 години Охолодити,зняти шкірку ,нарізати пластинками.
Часник посікти,петрушку,укроп,соєвий соус,мед,чілі ,все змішати
Язик залити,поставити в холодильник на 2-3 години.Хай маринується.Смачного


Детальніше  Четвер | 18:19 |  Коментарів: (5)

Пісні щі

Цей рецепт мені дуже сподобався,не дивлячись,що страва пісна,виходить смачно.Скуштуйте,Вам сподобається.

Картопля
Гречка
Капуста квасна з морквою
Томат
Цибуля
Петрушка
Олія
Сіль,цукор,спеції

Посікти цибулю та на сковорудці с олією смажити,потім додати квасну капусту( посипати трохи цукром) ,та хай тушиться 20 хв,поки стане мякенькою,додати томату 1 ст.л.

Поставити воду ,хай закипить,вкинути картоплю,коли буде майже готова ,додати гречку.Гречка готова,всипати тушену капусту.Хай покипить трохи,потім посолити ,дати спеції (які ви любите) та петрушку.Смачного


Детальніше  Середа | 10:57 |  Коментарів: (0)

Салат " Апельсинка"

Це дуже цікаве поєднання і смак чудовий.Зготуйте ,не пожалієте.

Апельсини-0.5 кг
Цибуля(солодких сортів) -2 шт
Петрушка-1 пуч
Цукор,сіль,перець
Олія оливкова

Апельсини порізати шматочками,можна кружальцями.Цибулю мілко посікти ,додати трохи цукру десь 1\3 ч.л ,та як кажуть пожмакати то рукою.Посікти петрушку,додати сіль,перець,олію та всипати то до апельсн та перемішати,хай трохи салат постоїть.Смачного.


Детальніше  Середа | 10:46 |  Коментарів: (4)
Вівторок, 26/09/2017, 06:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1334]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017