В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »

Горіхово-маковий торт

Для двох горіхових коржів необхідно:
- 2 ст. очищених волоських горіхів
- 1 ст. цукру
- 1 ст. борошна
- 3 яйця
- 200 гр. вершкового масла
- 20 гр. сметани
- 0,5 ч. л. соди
Для 1 макового коржа необхідно:
- 0,5 ст. борошна
- 0,5 ст. цукру
- 100 гр. вершкового масла
- 50 гр. маку
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 2 яйця
Для кремовою начинки необхідно:
- 1 банка згущеного молока
- 50 гр. вершкового масла

Готуємо горіхові коржі.
Розм'якшене вершкове масло розтираємо з жовтками і цукром.Добавляем розтерті горіхи і борошно.
Добре все перемішуємо
Білки збиваємо з дрібкою солі в густу піну.
Додаємо до тіста і акуратно перемішуємо зверху вниз.
Випікаємо два горіхових коржа.
Переходимо до приготування макового коржа.
Заливаємо окропом мак.
Масло, цукор і ванільний цукор збиваємо міксером.
Додаємо борошно, розпушувач і яйця і знову все збиваємо. Додаємо запарених мак і знову все перемішуємо.
Випікаємо один маковий корж.
Для приготування крему варимо банку згущеного молока в киплячій воді 3 години,або беремо готове покупне молоко "Іриска". Остуджуємо банку, відкриваємо і змішуємо згущене молоко разом з вершковим маслом.
Готовий торт прикрашаємо меленими горіхами і тертим шоколадом і чим завгодно.
Залишаємо просочитися на ніч ...
І насолоджуємося вранці смачним десертом!


Язик маринований

Язик яловичий( свиний теж підійде)-1.5 кг
Часник-4 зубця
Петрушка,укроп
Соєвий соус-5 ст.л
Мед- 1 ст.л
Перец чілі

Варити яловичий язик 3 години Охолодити,зняти шкірку ,нарізати пластинками.
Часник посікти,петрушку,укроп,соєвий соус,мед,чілі ,все змішати
Язик залити,поставити в холодильник на 2-3 години.Хай маринується.Смачного


Детальніше  Четвер | 18:19 |  Коментарів: (5)

Пісні щі

Цей рецепт мені дуже сподобався,не дивлячись,що страва пісна,виходить смачно.Скуштуйте,Вам сподобається.

Картопля
Гречка
Капуста квасна з морквою
Томат
Цибуля
Петрушка
Олія
Сіль,цукор,спеції

Посікти цибулю та на сковорудці с олією смажити,потім додати квасну капусту( посипати трохи цукром) ,та хай тушиться 20 хв,поки стане мякенькою,додати томату 1 ст.л.

Поставити воду ,хай закипить,вкинути картоплю,коли буде майже готова ,додати гречку.Гречка готова,всипати тушену капусту.Хай покипить трохи,потім посолити ,дати спеції (які ви любите) та петрушку.Смачного


Детальніше  Середа | 10:57 |  Коментарів: (0)
Четвер, 25/04/2024, 22:45
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024